USD 41.15 41.48
  • USD 41.15 41.48
  • EUR 41.40 41.70
  • PLN 10.66 10.80

Лікар визнав свою провину в передозуванні зірки «Друзів» Метью Перрі

Сьогодні 12:02
Лікар Марк Чавес, якого обвинувачують у смерті актора Метью Перрі від передозування, визнав себе винним. Йому може загрожувати до 10 років ув’язнення.

Про це пишуть NBC News та BBC, передає Громадське.

54-річний Чавес у федеральному суді Лос-Анджелеса зізнався у змові з метою постачання кетаміну Перрі. Кетамін, який використовують для лікування депресії, тривоги та болю, у 50 разів сильніший за героїн. Чавес розповів, що отримав препарат від своєї колишньої клініки та від дистриб’ютора за фальшивим рецептом.

Визнання провини дозволяє Чавесу відбути покарання за меншою кількістю обвинувачень, хоча йому все ще може загрожувати до 10 років ув’язнення.

Наразі його звільнили під заставу до винесення вироку 2 квітня 2025 року. Він здав свій паспорт і погодився не займатися медициною.

Чавес є одним із п’яти людей, яких звинувачують у смерті Перрі. Прокурори вважають, що помічник актора Кеннет Івамаса за кілька тижнів до його смерті працював з двома лікарями, щоб забезпечити Перрі кетаміном на понад 50 тисяч доларів.

Читати ще: У США п’ятьом людям висунули звинувачення через смерть актора Метью Перрі

За даними слідства, Чавес, який керував клінікою, продав таблетки з кетаміном лікарю Сальвадору Пласенсії, який потім передав їх Перрі.

Також у справі фігурує знайомий актора Ерік Флемінг, якого слідство назвало «вуличним дилером». Івамаса та Флемінг визнали провину та чекають вироку.

Ще однією обвинуваченою є Джасвін Сангху, яку вважають торговкою наркотиками та яка відома як «королева кетаміну». Вона не визнала себе винною.

Керівниця Управління боротьби з наркотиками Енн Мілграм заявила, що кожен з обвинувачених відіграв ключову роль у смерті Перрі, призначавши, продававши та вводячи кетамін.

Перрі помер у 54-річному віці у жовтні 2023 року від передозування кетаміном, і в день смерті отримав кілька ін’єкцій від особистої асистентки, яка проживала з ним. Саме вона знайшла Перрі мертвим пізніше того ж дня обличчям донизу у джакузі.

Відомо, що на момент смерті Перрі приймав кетамін від депресії та тривоги під наглядом лікаря. У звіті поліції зазначається, що востаннє йому призначили препарат за півтора тижня до смерті.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus