USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

Легко, як 1, 2, 3: найпростіші вироби для в'язання гачком

24 Квітня 2024 14:08
Готові полюбити в'язання? Сьогодні я хочу поділитися з вами деякими простими ідеями, які до снаги початківцям і навіть дітям.

В'язання гачком – це моє найулюбленіше хобі, яке може стати й вашим захопленням. Головне – вибрати правильний виріб, інструмент і пряжу.

З в'язальним матеріалом усе досить просто. Для старту придбайте гачок потрібного розміру (номер розміру буде вказано на етикетці ниток) і якісну пряжу. Коли я починала в'язати, то купувала недорогі гачки з алюмінію, тепер у мене набір інструментів від КнітПро, це моя любов). Для в'язання купую нитки Алізе https://candy-yarn.com.ua/ua/g128073307-pryazha-alize, вони відмінно проявили себе після тривалого використання. Склад вибирайте залежно від сезону: влітку – бавовна, віскоза, льон, а взимку – вовна, альпака, мохер.

Почнемо з найпростіших ідей, щоб ви могли насолоджуватися процесом і бачити результати вашої творчості!
Найпростіші вироби для старту у в'язанні гачком

Найпростіше – це плед. Для такого виробу найкраще брати об'ємні плюшеві нитки Алізе Пуффі. Вони вже з готовими петлями, вам не потрібні інструменти для в'язання. Через об'ємність пряжі готовий виріб буде дуже швидко. Загалом, нитки Пуффі – це чудовий варіант для тих, хто тільки робить перші кроки в цьому виді рукоділля. З такого плюшу в'яжуть не тільки пледи, а й шапки, шарфи, аксесуари, одяг і багато іншого. Саме ця пряжа допомогла захопити в'язанням мою дитину. У нас в домі безліч виробів із Пуффі. Донька сама зв'язала чохли для кухонних стільців. Загалом, рекомендую цю пряжу всім, хто любить швидкий результат.
Підставки для чашок або склянок – це ще один простий елемент, який підходить для початківців. Ви можете використовувати круглу форму або експериментувати з різними геометричними фігурами. Це корисне і практичне доповнення до вашого домашнього інтер'єру. Діти також можуть зробити підставки для своїх улюблених кухлів і чашок. Для таких виробів використовую трикотажну пряжу або шнури макраме з домішками синтетики в складі.
Прикраси. В'язання браслетів – це ще один чудовий варіант для початківців. Ви можете використовувати різні кольори пряжі та експериментувати з різними візерунками, щоб створити унікальні дизайни. Це чудовий спосіб показати вашу індивідуальність і стиль. Діти будуть раді мати можливість зробити власні прикраси. Для таких прикрас можна використовувати будь-яку пряжу залежно від виду виробу, але почати рекомендую з ниток макраме.
Прості іграшки – це чудовий спосіб почати свою в'язальну пригоду. Ви можете почати з простих форм, як-от м'ячі або кубики, і поступово переходити до складніших. Діти будуть у захваті від можливості створювати власних м'яких друзів. Для початку можна купити готовий набір для в'язання амігурумі. Так вийде дешевше, оскільки пряжа в них уже прорахована і є всі аксесуари. Найцікавіші набори я бачила в магазині Candy-Yarn і ціни приємні. Наприклад, набір для в'язання такої іграшки коштує до 200 грн.
Прості гаманці, сумки. Ви можете почати з невеликого гаманця для монет або карток. Використовуйте простий візерунок і м'яку пряжу, щоб зробити цей виріб ще більш легким. Почніть із в'язання в техніці «Бабусин квадрат». Це дуже проста техніка, коли ви в'яжете маленькі ажурні квадратики, а потім з'єднуєте їх у виріб.

Не бійтеся експериментувати та робити помилки – це частина процесу навчання! В'язання гачком – це чудовий спосіб проявити свою креативність і створити щось унікальне своїми руками. Сподіваюся, ці прості ідеї надихнуть вас на нові творчі подвиги. Удачі у ваших в'язальних пригодах!

*реклама
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus