USD 41.15 41.45
  • USD 41.15 41.45
  • EUR 41.35 41.55
  • PLN 10.60 10.75

Командир застрелив 21-річного побратима з його зброї: деталі вбивства на Волині

Сьогодні 10:55
Близько 3:30 ранку 25 серпня на території опорного пункту в Ковельському районі сталася трагедія. У 29-річного командира взводу виник словесний конфлікт із правоохоронцем, після чого командир вистрелив в останнього. Від отриманих травм чоловік помер на місці події.

Як усе сталося – з’ясовували журналісти ТРК «Аверс».

У прикордонну зону Волині 25 серпня зʼїхалися всі служби. Тихе село на Ратнівщині сколихнуло жорстоке вбивство. Місцеві мешканці кажуть: під ранок було чутно, як билися військові.

«Односельчани казали, що вони перед тим ходили разом, можливо, святкували День Незалежності. Вочевидь щось не поділили. А о п'ятій ранку почали приїздити всі спецслужби. Люди казали, що стрілялися, але я особисто пострілів не чув», – розповів один із жителів села.

Коментувати інцидент журналістам тутешні військові відмовилися. Проте інформацію не спростовували.

«Я не можу вам нічого сказати. Нам заборонено давати інформацію», – зазначив військовий, додавши, що в таких випадках мають проводити службове розслідування та розслідування ДБР.

З власних джерел журналісти дізналися: командир роти зведеного батальйону «Скеля» під час конфлікту вистрелив у голову побратиму з його табельної зброї. Загиблий – лейтенант поліції з Вінницької області Олександр Конофольський.

У швидкій підтвердили, що бригада медиків працювала на місці події. Але, на жаль, лише констатували смерть. Військовослужбовець отримав травми, несумісні з життям, після вогнепального поранення голови.

Читати ще: Розстріляв із кулемета батька і сина з 100-ї бригади. Як покарали вбивцю-військовослужбовця

За справу взялося Державне бюро розслідувань. Там зазначили: головного підозрюваного затримано та взято під варту.

«Працівники ДБР розслідують обставини смерті правоохоронця на Волині. Трагедія сталася близько 03:30 ранку 25 серпня на території опорного пункту зведеної бригади правоохоронного органу в Ковельському районі.

За попередніми даними, у командира взводу виник словесний конфлікт із 21-річним правоохоронцем, після чого командир вистрелив у нього. Від отриманих травм той помер на місці події. Командира затримано, йому вже повідомили про підозру за ч.1 ст.115 ККУ (умисне вбивство).

Подано до суду клопотання про обрання йому запобіжного заходу – тримання під вартою», – прокоментувала речниця територіального управління ДБР Тетяна Муравель.

Тож наразі триває службове розслідування. Що стало причиною жорстокого вчинку – поки невідомо.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
777 Показати IP Сьогодні 11:07
Пить надо меньше.не будет желания за пистолет хвататься.
2024 Показати IP Сьогодні 12:00
судячи з приведеного тексту, шерше ля фам!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus