USD 41.30 41.70
  • USD 41.30 41.70
  • EUR 41.30 41.80
  • PLN 10.40 10.60

Колишній директор Волинського фтизіопульмонологічного центру хоче очолити інфекційну лікарню

19 Червня 2024 16:18
Члени постійної депутатської комісії з питань соціального захисту населення, охорони здоров’я, материнства та дитинства Волинської обласної ради розглянули заяву колишнього т.в.о генерального директора обласного фтизіопульмонологічного центру Івана Нискогуза.

Як повідомили в облраді, із займаної посади він 26 лютого 2022 року мобілізувався до лав Збройних сил України. За цей період на виконання рішення сесії обласної ради очолюване ним комунальне підприємство було реорганізоване шляхом приєднання до обласної інфекційної лікарні та до проведення конкурсу на зайняття вакантної посади призначено виконувача обов’язків керівника об’єднаного медичного закладу.

Читати ще: «Боятися слід не того, хто знає про свій туберкульоз, а того, хто про нього не підозрює». Що всім треба знати про одну з найпідступніших хвороб

Як повідомила членам профільної комісії начальниця відділу з питань управління об`єктами спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області Олена Кузьменко, відповідно до вимог законодавства Івана Низкогуза було повідомлено про вивільнення з посади керівника фтизіопульмонологічного центру внаслідок реорганізації.

10 червня 2024 року Іван Нискогуз звільнився із військової служби у запас у зв’язку з інвалідністю та звернувся до голови обласної ради з клопотанням про призначення його на посаду виконувача обов’язків керівника вже об’єднаної з протитуберкульозним диспансером обласної інфекційної лікарні. Від запропонованої йому єдиної на цей час вакантної посади у медустанові – завідувача інформаційно-аналітичного відділу він відмовився.

Читати ще: Відзначили за сумлінну працю: керівниця Волинської інфекційної лікарні залишила посаду

Оскільки, згідно із законодавством керівник комунального підприємства призначається лише за результатами конкурсного відбору і на їх підставі рішенням сесії, більшістю голосів постійна профільна комісія рекомендувала голові обласної ради Григорію Недопаду у найближчі терміни оголосити конкурс на зайняття вакантної посади директора обласної інфекційної лікарні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Василь Показати IP 19 Червня 2024 21:37
Краще хай іде на війну

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus