USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.10 41.45
  • PLN 10.40 10.55

Художник з Швеції передав волинським військовим квадроцикл, квадрокоптер та генератор

14 Серпня 2024 22:48
Завдяки співпраці ОВА та Шведського центру допомоги 5-й батальйон спеціального призначення «Любарт» 12-ї бригади НГУ «Азов» вдалося забезпечити необхідною технікою. Зокрема, волонтер з Швеції художник Пеллє Енгман передав волинським бійцям квадроцикл, квадрокоптер та генератор.

Про це повідомили у Волинській ОВА.

Благодійник волонтерить у Шведського центрі допомоги від початку повномасштабного вторгнення. Передав чимало речей і приїжджає в Україну, щоб підтримати наш народ.

Читати ще: Уже 19-те авто: Луцька громада передала військовим пікап і дрони

Тож під час останнього візиту він передав чергову допомогу. А саме:

• Квадроцикл, що значно полегшить виконання завдань спецпризначенцям на передовій, забезпечуючи підвищену мобільність та маневреність в умовах бездоріжжя.

• Квадрокоптер DJI Mavic 3 Classic. Сучасний безпілотник дозволить проводити розвідку, коригувати вогонь та здійснювати моніторинг місцевості, надаючи бійцям важливу інформацію для прийняття рішень.

• Інверторний генератор. Незамінний пристрій для забезпечення електроенергією в польових умовах, дозволяючи заряджати акумулятори, використовувати радіостанції та інше обладнання.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus