USD 41.10 41.44
  • USD 41.10 41.44
  • EUR 41.20 41.45
  • PLN 10.35 10.50

Уже 19-те авто: Луцька громада передала військовим пікап і дрони

Сьогодні 17:52
Луцький міський голова Ігор Поліщук передав черговий автомобіль Mitsubishi L200 для військовослужбовців Збройних сил України. Це вже 19-та передана машина із 30-ти закуплених за кошти міського бюджету.

Про це повідомили у міськраді.

«Ми постійно спілкуємось з військовими, і саме цей автомобіль вони найчастіше запитують, – каже міський голова. – Він перевірений, у нього хороша ремонтопригодність та витривалість. Сьогодні передаємо машину для бійців 8-го окремого полку Сил спеціальних операцій, які виконують завдання в різних бойових гарячих точках. Це наші луцькі хлопці, які служать фактично з початку повномасштабного вторгнення. Раді, що можемо допомогти нашим військовим бути краще підготовленими до виконання тих бойових завдань, які сьогодні перед ними стоять».

Читати ще: Луцька громада передала військовим частинам квадрокоптери, РЕБи та необхідну електроніку

Також міська рада допомогла військовослужбовцям квадрокоптерами. Зокрема, для бійців в/ч А1815 передали два квадрокоптери DJI MAVIC 3 Thermal та три квадрокоптери DJI MAVIC 3, а для в/ч А3425 один дрон DJI MAVIC 3 Thermal, один DJI MAVIC 3 Enterprice та два DJI MAVIC 3 PRO.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus