USD 41.60 41.95
  • USD 41.60 41.95
  • EUR 41.60 41.95
  • PLN 10.50 10.70

Кабмін продовжив на три місяці відстрочки від мобілізації

4 Червня 2024 14:32
Уряд продовжив ще на два місяці строки дії відстрочки від призову на військову службу під час мобілізації, що надана рішеннями Міністерства економіки.

Про це повідомив представник Кабінету міністрів у Верховній Раді Тарас Мельничук 4 червня.

За його словами, внесено зміну до постанови Про продовження строків дії відстрочок від призову на військову службу під час мобілізації.

Передбачено продовження строків дії відстрочок від призову на військову службу під час мобілізації, наданих військовозобов’язаним відповідними рішеннями Міністерства економіки, що не закінчилися на день ухвалення постанови, автоматично на три місяці, замість одного місяця, як було передбачено раніше.

Читати ще: Студентам, яким за 30, можуть залишити відстрочку від мобілізації. Зареєстрований законопроєкт

Нагадаємо, раніше Міністерство економіки забронювало військовозобов’язаних працівників компаній Glovo, Visa, Favbet Tech на період мобілізації. Однак після обурення українців глава відомства Юлія Свириденко скасувала відповідний наказ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus