USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.20 41.65
  • PLN 10.80 10.93

Ізраїль знову атакував Бейрут. Ціллю був лідер «Хезболли»

27 Вересня 2024 22:22
Ізраїль заявив, що завдав удару по центральній штаб-квартирі ліванської «Хезболли», яка нібито розташована під житловими будинками в Бейруті. За даними ЗМІ, військові хотіли націлитися на лідера угруповання Хасана Насраллу.

Про удар повідомила Армія оборони Ізраїлю, а про деталі написали CNN, Reuters та Axios із посиланням на джерела, передає Громадське.

Речник ЦАХАЛу Даніель Хагарі заявив, що цей обʼєкт був «епіцентром терору» «Хезболли». А розташували обʼєкт під будинками, щоб «використати ліванців як живий щит».

Читати ще: Ізраїль розпочав масштабну атаку на об'єкти «Хезболли» у Лівані

Кореспонденти CNN казали про потужні вибухи у столиці Лівану. Видання зазначило, що під ударом опинився густонаселений район із сильною присутністю «Хезболли» – Дахіє.

Також CNN із посиланням на ізраїльського чиновника заявило, що Хасан Насралла був ціллю удару. Це написав і Axios.

Ізраїльські журналісти пишуть, що він загинув внаслідок удару по Бейруту. Він уже кілька годин не виходить на зв'язок. Раніше іранські ЗМІ писали, що Насралла живий, але зараз відкликали свої заяви.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus