USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.20 41.65
  • PLN 10.80 10.93

Ізраїль розпочав масштабну атаку на об'єкти «Хезболли» у Лівані

23 Вересня 2024 09:50
Армія оборони Ізраїлю розпочала «широкомасштабні» удари по об’єктах «Хезболли» у Лівані.

Про це повідомляє Telegram-канал ЦАХАЛу.

«ЦАХАЛ наразі завдає масштабних ударів по терористичних цілях, що належать терористичній організації «Хезболла» у Лівані», – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що у прикордонних містах Саса та Нетуа в Галілеї пролунали сигнали про наближення ракет.

Читати ще: Ізраїль готував операцію з підриву пейджерів «Хезболли» 15 років, – ЗМІ

«Ми радимо цивільним особам з ліванських сіл, де розташовані будівлі та об’єкти, які використовуються «Хезболлою» у військових цілях, наприклад для зберігання зброї або поруч з ними, негайно перебратися до безпечного місця заради власної безпеки», – заявили ізраїльські військові.

Нагадаємо, 17 вересня в Лівані вибухнули сотні пейджерів у членів «Хезболли». Через це загинули девʼять людей, майже 3 тисячі постраждали. Reuters із посиланням на джерела пише, що зовнішня розвідувальна служба Ізраїлю Моссад заклала вибухівку в 5 тисяч пейджерів імпортованих ліванською групою «Хезболла», за кілька місяців до вибухів.

18 вересня в Лівані прогриміла повторна серія вибухів. Детонували рації, які використовують члени ліванського угруповання «Хезболла», й автомобільні радіоприймачі. Загинули 14 людей, ще 450 дістали поранень.

19 вересня армія оборони Ізраїлю атакувала обʼєкти підтримуваного Іраном ліванського угруповання «Хезболла» на півдні Лівану.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus