USD 41.12 41.60
  • USD 41.12 41.60
  • EUR 41.15 41.60
  • PLN 10.26 10.50

Грек з українським громадянством за $1000 купив довідку ВЛК та намагався втекти з України через «Ягодин»

30 Жовтня 2023 07:45
У грека з українським громадянством не вийшло втекти з України. Чоловік за тисячу доларів придбав підроблені документи, які робили його непридатним до служби, але на «Ягодині» прикордонники виявили липу.

З ухваленого вироку Любомльського районного суду відомо, що Геннадій Ш. скористався стандартною схемою та через Telegram замовив документи, які дозволяли б йому виїхати з України.

Читати ще: Уродженець Донеччини підробив лист Міністерства культури та намагався виїхати через «Ягодин»

За підроблені тимчасове посвідчення військовозобовʼязаного та довідку військово-лікарської комісії ухилянт заплатив тисячу доларів.

24 липня Геннадій Ш. спробував перетнути кордон через пункт пропуску «Ягодин», але прикордонники зрозуміли, що документи на його ім’я підроблені.

Про Геннадія Ш. відомо, що він народився у Маріуполі, є греком за національністю, однак має українське громадянство. Чоловік також має вищу освіту, неодружений.

Читати ще: Тренер ДЮСШ з Чернігова за $500 купив посвідчення військовозобов’язаного та хотів утекти за кордон через «Ягодин»

До суду обвинувальний акт надійшов з угодою про визнання винуватості. Представники Феміди визнали Геннадія Ш. винним у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.5 ст.27, ч.3 ст.358, ч.4 ст.358 КК України, та оштрафували його на 68 тисяч гривень.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ

Фото ілюстративне
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
ВІРУС Показати IP 30 Жовтня 2023 08:35
Українці всіма способами косять від війни,А це ГРЕК.
Джек Показати IP 30 Жовтня 2023 10:23
Ягодин пропускає тільки вантажні автомобілі.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus