USD 41.00 41.30
  • USD 41.00 41.30
  • EUR 40.80 41.40
  • PLN 10.30 10.50

Гарріс обрала своїм кандидатом у віцепрезиденти губернатора Міннесоти Волза

Сьогодні 17:50
Віцепрезидентка США та кандидатка в президенти від демократів Камала Гарріс обрала кандидатом у віцепрезиденти у свою команду губернатора штату Міннесота Тіма Волза.

Про це повідомляє CNN з посиланням на чотири джерела, близькі до процесу.

Офіційної інформації з цього приводу поки не оголошувалося.

Агентство АР з посиланням на джерела пише, що оголошення про це очікується в найближчі години шляхом відеозвернення – перед тим, як Гарріс уперше з’явиться на публіці з очікуваним висуванцем на посаду віцепрезидента у вівторок ввечері у Філадельфії.

Читати ще: Трамп запускає масштабну рекламну кампанію, щоб зупинити сплеск популярності Камали Гарріс

Раніше вона провела бесіди з трьома фінальними претендентами – губернатором Міннесоти Тімом Волзом, губернатором Пенсильванії Джошем Шапіро й сенатором від Аризони Марком Келлі, і три дні поспіль зважувала свій вибір з радниками поза увагою громадськості.

Гарріс офіційно розпочала свою президентську кампанію 21 липня, після того, як президент Джо Байден оголосив про вихід із президентських перегонів 2024 року. Президент та інші відомі демократи підтримали Гарріс як кандидатку в президенти від Демократичної партії.

Гарріс заручилася голосами 99% делегатів Демократичної партії за підсумками віртуального голосування 1-5 серпня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
123 Показати IP Сьогодні 18:46
нам з того шо... ціни збавлять чи пенсію добавлять... в нас зе вопше на постійно хоче

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus