USD 41.15 41.46
  • USD 41.15 41.46
  • EUR 41.25 41.50
  • PLN 10.35 10.48

Дитсадок поблизу Луцька утеплять за чотири мільйони

Сьогодні 08:10
У Боратинській громаді Луцького району запланували капітальний ремонт (утеплення фасадів) Гіркополонківського закладу дошкільної освіти №2 «Калинка», що на вулиці Горохівській, 63.

Тендер на роботи на сайті prozorro.gov.ua оголосила Боратинська сільська рада. Пропозиції прийматимуть до 13 серпня.

Очікувана вартість капітального ремонту – 3,7 мільйона гривень.

Відповідно до технічного завдання, роботи в Гіркополонківському закладі дошкільної освіти №2 включатимуть демонтаж, утеплення цоколя, накриття входу, фарбування поручнів, облаштування ґанків, заміну вікон, монтаж металевих сходів, прокладання трубопроводів вентиляції, заземлення, утеплення фасаду, утеплення і підсилення котельні, облаштування системи зовнішнього блискавкозахисту, влаштування вимощення тощо.

Капітальний ремонт хочуть закінчити до 30 жовтня 2024 року.

Гарантійний термін на виконані роботи буде становити 10 років.

Читати ще: У луцькому дитсадку замінять старі вікна

Нагадаємо, комунальний заклад загальної середньої освіти «Луцький ліцей №15 Луцької міської ради» запланував поточний ремонт орендованих підвальних приміщень, які використовують як укриття. А комунальний заклад загальної середньої освіти «Луцька гімназія №3» – заміну наявних віконних і дверних блоків.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus