USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.10 41.50
  • PLN 10.36 10.50

У луцькому дитсадку замінять старі вікна

7 Серпня 2024 23:27
Комунальний заклад «Луцький заклад дошкільної освіти (ясла-садок) №30 Луцької міської ради» оголосив тендер на поточний ремонт будівлі, а саме – на заміну наявних віконних блоків.

Торги тривають на сайті prozorro.gov.ua. Пропозиції учасників приймають до 10 серпня. Аукціон розпочнеться 12 серпня.

Очікувана вартість – 360 тисяч гривень.

Відповідно до технічного завдання, ідеться про заміну 29 вікон. Роботи включатимуть демонтаж віконних коробок в кам'яних стінах з відбиванням штукатурки в укосах, знімання засклених віконних рам, розбирання поясків, сандриків, жолобів, відливів, звисів тощо з листової сталі, заповнення віконних прорізів готовими блоками з металопластику, встановлення віконних зливів, знімання дерев'яних підвіконних дощок і встановлення пластикових підвіконних дощок.

Серед вимог до учасників торгів – наявність документально підтвердженого досвіду виконання аналогічних робіт, обладнання та матеріально-технічної бази, працівників відповідної кваліфікації.

Усі роботи в закладі дошкільної освіти №30 у Луцьку мають завершити до 25 вересня 2024 року.

Гарантійний термін становитиме не менш як п’ять років.

Нагадаємо, комунальний заклад загальної середньої освіти «Луцький ліцей №15 Луцької міської ради» запланував поточний ремонт орендованих підвальних приміщень, які використовують як укриття. А комунальний заклад загальної середньої освіти «Луцька гімназія №3» – заміну наявних віконних і дверних блоків.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus