USD 41.35 41.65
  • USD 41.35 41.65
  • EUR 41.25 41.60
  • PLN 10.35 10.50

Для дитсадка в селищі на Волині купують модульне укриття

29 Вересня 2023 07:45
Гуманітарний відділ виконавчого комітету Голобської селищної ради оголосив тендер на швидкоспоруджувальну захисну споруду модульного типу із захисними властивостями протирадіаційного укриття для Закладу дошкільної освіти селища Голоби «Дивосвіт», що на вулиці Романа Антонюка, 26.

Торги тривають на сайті держзакупівель. Пропозиції учасників приймають до 1 жовтня. Аукціон стартує 2 жовтня.

Очікувана вартість закупівлі – 1,4 мільйона гривень.

Як вказано в тендерній документації, ідеться про придбання збірної залізобетонної спеціальної споруди, що монтується за короткий час зі спеціальних конструкцій (блок-модулів) для розміщення осіб, які підлягають укриттю. Конструкції повинні бути готовими до монтування та подальшого використання за призначенням, а також забезпечувати міцність, стійкість споруди після її монтування.

Це споруда заглибленого розташування, яка має вміщувати 50 людей, із двома дверима та без вікон, із природною вентиляцією.

Доставити та змонтувати модульне укриття на території дитсадка «Дивосвіт» у Голобах мають до 30 листопада 2023 року.

Гарантійний строк експлуатації конструкцій швидкоспоруджуваної захисної споруди цивільного захисту – не менш як 24 місяці.

Читати ще: За сім мільйонів: для сільської школи на Волині купують модульне укриття

Нагадаємо, нове будівництво спортивної зали з властивостями протирадіаційного укриття запланували на території Рованцівського ліцею Боратинської сільської ради, що на вулиці Шевченка, 16 у селі Рованці. Вартість робіт оцінили у 25,984 мільйона гривень.

Швидкоспоруджувальну захисну споруду цивільного захисту модульного типу для улаштування найпростішого укриття також мають намір придбати для Хворостівського ліцею Вишнівської сільської ради Ковельського району. Очікувана вартість – понад три мільйони гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus