USD 41.60 41.85
  • USD 41.60 41.85
  • EUR 41.50 41.85
  • PLN 10.50 10.70

За сім мільйонів: для сільської школи на Волині купують модульне укриття

17 Вересня 2023 21:36
Управління гуманітарної сфери виконавчого комітету Колодяжненської сільської ради оголосило тендер на придбання швидкоспоруджувальної модульної споруди для улаштування найпростішого укриття. Її мають поставили на вулицю Лесі Українки, 30 в село Любитів Ковельського району. За цією адресою розташований Любитівський ліцей імені Лесі Українки.

Торги тривають на сайті держзакупівель до 19 вересня. Аукціон розпочнеться 20 вересня.

Очікувана вартість закупівлі становить сім мільйонів гривень.

Відповідно до технічної специфікації, ідеться про модульну споруду для улаштування найпростішого укриття заглибленого типу, без вікон, місткістю двісті людей. Споруда повинна мати вентиляцію внутрішніх приміщень, не менше ніж двоє металевих дверей, лави для сидіння. Вона має бути забезпечена освітлювальною та розеточною мережами, гідроізоляцією стін та стелі, примикань до підлоги.

Сховище буде поділене перегородками на чотири рівнозначних зони, з передбаченими приміщеннями з біотуалетами.

Постачальник має доставити споруду та змонтувати її. Це на території Любитівського ліцею він має зробити до 31 жовтня поточного року.

Нагадаємо, раніше управління гуманітарної сфери виконкому Колодяжненської сільради оголошувало тендер на нове будівництво майстерні з укриттям на території Любитівського ліцею імені Лесі Українки Колодяжненської сільради Ковельського району. Вартість робіт оцінили в понад 19 мільйонів гривень. Однак торги не відбулися.

Як ми писали, нове будівництво спортивної зали з властивостями протирадіаційного укриття запланували на території Рованцівського ліцею Боратинської сільської ради, що на вулиці Шевченка, 16 у селі Рованці. Вартість робіт оцінили у 25,984 мільйона гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Справедливість Показати IP 18 Вересня 2023 01:41
Жах. Дронів камікадзе купіть! Треба з причиною боротися, а не з наслідками!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus