USD 41.15 41.45
  • USD 41.15 41.45
  • EUR 41.20 41.70
  • PLN 10.77 10.92

Делегація Луцької міськради відвідала партнерський край Ліппе

19 Вересня 2024 22:40
Протягом 13-14 вересня представники Луцької міської ради здійснили візит до краю Ліппе (Федеративна Республіка Німеччина). Цей німецький регіон відзначав річниці встановлення побратимських відносин із містами Ходзеж (Республіка Польща) та Каунас (Литовська Республіка).

На запрошення Ландрата краю Ліппе Акселя Лємана участь в офіційних заходах із цієї нагоди взяли Наталія Юрченко, директор юридичного департаменту, Юрій Гордійчук, начальник відділу проектної діяльності управління міжнародного співробітництва та проектної діяльності та Юлія Бабич, начальник відділу розвитку туризму управління туризму та промоції міста, повідомили у міській раді.

В окружній раді міста Детмольд відбулося офіційне відкриття заходів за участі іноземних делегацій. Після вітального слова Ландрадта краю Ліппе представники Каунаса, Ходзежа та Луцька виступили з презентаціями про міста та їх туристичний потенціал. Представники ТОВ «Туризм & Маркетинг Ліппе» розповіли про туристичні атракції краю Ліппе.


Для делегацій було організовано навчально-ознайомчі візити в Детмольдський музей під відкритим небом та до природної зони Сенн – унікального регіону на території Німеччини. Особливістю останнього є місцеве біорізноманіття, яке сформувалося внаслідок танення льодовика та різних геологічних процесів. Ця територія, на облаштування якої було залучено близько 12 млн євро, є частиною масштабного природоохоронного проєкту, метою якого є збереження та, де можливо, відтворення залишків природного ландшафту.
Читати ще: Спецшколи і притулок на Волині отримали генератори від благодійників

Програмою було також передбачено візит до Центру клімату в місті Ерлінггаузен. Інтерактивні експозиції представляють вплив дій людини на нашу планету й дозволяють глибше зрозуміти причини та відчути на собі наслідки глобального потепління. Завдяки різним симуляторам відвідувачі центру можуть, наприклад, загасити лісову пожежу або регулювати рівень викидів парникових газів.
Під час зустрічей представники Луцька обговорили з партнерами у краї Ліппе перспективи співпраці, зокрема щодо розробки та впровадження спільних грантових проєктів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Вася Показати IP 20 Вересня 2024 05:31
То це робота юриста міськради кататися по Німеччині???? Ого
ОДІН Показати IP 20 Вересня 2024 08:43
ТАМ ДОБРЕ ТАМ не стріляють.
Анонім Показати IP 20 Вересня 2024 10:16
Гроші за відрядження вам хоть заплатили?
Анонім Показати IP 20 Вересня 2024 10:26
Начальник відділу проектної діяльності управління міжнародного співробітництва та проектної діяльності - ХТО ЦЕ? Чим ця людина займається і що корисного вона робить місту, щоб отримувати зарплатню?
Лис Показати IP 21 Вересня 2024 14:11
А я тут живу...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus