USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

Чотири кілометри місцевої дороги на Волині відремонтують за 27 мільйонів

Сьогодні 19:45
Автомобільну дорогу загального користування місцевого значення О 030532 /Т-03-09/ Веснянка – Звірів – Романів – /Н-22/ – Романів – Воротнів – Лище – /М-19/ планують відремонтувати. Ідеться про поточний ремонт окремими ділянками на відрізку траси 28,2-32,1 км.

Аукціон на роботи оголосила Служба місцевих автомобільних доріг у Волинській області. Пропозиції учасників приймають до 20 серпня.

Очікувана вартість поточного ремонту дороги становить 26 768 966 гривень.

Читати ще: Закінчилася Волинь, а з нею і дорога: чи відремонтують на Рівненщині 11 км міжнародної траси

Відповідно до технічної специфікації, ремонт дороги Веснянка – Звірів – Романів – /Н-22/ – Романів – Воротнів – Лище включатиме розробку ґрунту, повне відновлення профілю водовідвідних канав, улаштування водоскидних споруд з проїжджої частини з бетонних лотків, холодне фрезерування асфальтобетонного покриття, улаштування вирівнюючого шару дорожнього одягу, облаштування тротуарів із бруківки, встановлення дорожніх знаків та улаштування горизонтальної дорожньої розмітки.

Усі роботи мають завершити до 31 грудня 2025 року.

Читати ще: На ремонт ПП «Ягодин–Дорогуськ» планують витратити ще 2,5 мільйона

Нагадаємо, між містом Рожище та селом Копачівка на Волині завершили ямковий ремонт п'ятикілометрового відрізку дороги.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus