USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.30 41.50
  • PLN 10.60 10.74

Британія запровадила санкції проти Повітряно-космічних сил РФ та проти Ірану

Сьогодні 21:15
Уряд Великої Британії оголосив про нові санкції щодо Повітряно-космічних сил РФ.

Як передає Укрінформ, про це повідомляється на сайті уряду Великої Британії.

Нові санкції Великої Британії стосуються 924-го Державного центру безпілотної авіації РФ та командування російської військово-транспортної авіації.

924-й Державний центр безпілотної авіації РФ відповідає за постачання безпілотників до російських військ, зокрема й тих, які використовуються для ударів по Україні.

Читати ще: США оголосили санкції проти Ірану і Росії за передачу балістичних ракет

Також уряд Великої Британії оголосив про обмежувальні заходи щодо Ірану у відповідь на його рішення передати РФ балістичні ракети.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє уряд Великої Британії.

«Велика Британія запровадила санкції щодо кількох ключових осіб та організацій за їхню роль у сприянні військовій підтримці Іраном РФ, включно з тими, хто бере участь у ланцюгах постачання балістичних ракет і безпілотників», – йдеться у повідомленні.

У рамках спільних з іншими країнами зусиль Велика Британія скасовує двосторонні угоди про повітряне сполучення з Іраном, що обмежить можливість іранської авіакомпанії Iran Air літати до Великої Британії.

Також спільно зі США Лондон запроваджує санкції проти ключових осіб та організацій за їхню роль у сприянні військовій підтримці Іраном РФ, зокрема тих, хто бере участь у ланцюгах постачання балістичних ракет і БПЛА.

Серед них – Сейєд Хамзех Галандарі, генеральний директор з міжнародних зв’язків Міністерства оборони та матеріально-технічного забезпечення збройних сил Ірану; Алі Джафарабаді, голова Космічного командування Повітряно-космічних сил Корпусу вартових Ісламської революції (КВІР), заступник командувача КВІР Маджид Мусаві.

Окрім того, Велика Британія заморожує активи кількох компаній, причетних до іранської програми балістичних ракет, зокрема організації промислової зони вільної торгівлі Анзалі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus