USD 41.20 41.60
  • USD 41.20 41.60
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.56 10.73

БК «Старий Луцьк» здобув першу перемогу в новому сезоні Суперліги

Сьогодні 08:41
4 жовтня «Старий Луцьк-Університет» переміг «Прикарпаття-Говерлу».

Про це повідомили на сайті баскетбольного клубу.

Стартова чверть була малорезультативною. Тим не менш, вже з початку матчу волиняни заволоділи перевагою в рахунку. В ці хвилини варто відзначити наполегливість Михайлова, який приніс «Старому Луцьку» шість очок. Чверть же завершилася трьохочковою перевагою волинян 11:14.

Знову непогано у гру увійшов Прозапас, декілька важливих очок для команди приніс Горобченко, а Рідлі непогано боровся під щитами. Втім і суперник не відпускав у відрив «Старий Луцьк-Університет». В команді Євгена Мурзіна добре грали Стародуб та Морозов. Перед великою перервою лучани продовжували лідирувати 33:28.

Читати ще: «Старий Луцьк» в овертаймі програв стартовий матч сезону «Київ-Баскету»

12:3 на старті третьої чверті і Євген Мурзін взяв тайм-аут. Рідлі зловив справжній кураж і ще до завершення цієї десятихвилинки заробив «дабл дабл». Втім друга половина чверті була кращою у суперника, який скоротив відставання майже вдвічі – 50:43.

Вже на старті четвертої чверті Джексон отримав четвертий фол. Тим же «відзначився» і його візаві Старцев. Після двох влучних штрафних Лесика перевага «Старого Луцька» досягнула 10 очок. Втім кінцівка матчу була напруженою: суперник влучив декілька непростих спроб. Втім у потрібний момент Рідлі не схибив з лінії штрафних – 67:63.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus