USD 41.30 41.60
  • USD 41.30 41.60
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.56 10.75

«Старий Луцьк» в овертаймі програв стартовий матч сезону «Київ-Баскету»

Сьогодні 16:07
3 жовтня у Києві офіційно стартувала Суперліга сезону 2024/25. «Старий Луцьк-Університет» розпочав чемпіонат із поразки проти бронзового призера Суперліги «Київ-Баскету».

Про це повідомляє пресслужба баскетбольного клубу.

Наша команда лідирувала, фактично, протягом всього матчу, але не втримала переможний результат.

6-0 від лучан на старті поєдинку – дуже непогано. Впевнено гру розпочав Рідлі, у господарів ініціативу у свої руки часто брав Клевзуник. За рахунку 8-15 Забірченко взяв тайм-аут, однак це не допомогло втримало ривок волинян.

У Луцька вдало но майданчик вийшов Прозапас, влучивши двічі здалеку. Рідлі продовжував набирати очки, а Джексон влучив ефектний «базер»: 26:10 за підсумками першої чверті.

Читати ще: БК «Старий Луцьк» представив склад на новий сезон: хто покинув команду, кого підписали

У другій чверті тайму кияни зуміли скоротити відставання. Не в останню чергу, завдяки виграним підбиранням і вдалому виходу на майданчик молодого захисника Сушкіна, який чимало влучав здалеку та й загалом брав ініціативу. Перед великою перервою гандикап фіолетово-жовтих скоротився вдвічі – 37:45.

Третя чверть розпочалася для «Старого Луцька» непросто: супернику вдалося впритул наблизитися в рахунку. Втім лучани заграли активніше, набрали декілька непростих очок, а Джексон ще й знову влучив «базер»: + 9 для команди Дмитра Чайковсього.

Четверта десятихвилинка розпочалася із активних дій того ж Сушкіна і двох «трьох» Буренка. Наші часто загравали Лесика. Однак лучани чимало очок не дорахувалися з лінії штрафних.

На жаль, волиняни не втримали переможний рахунок, а суперник перевів гру в овертайм, де і святкував перемогу з рахунком 89-86. Найрезультативнішим у лучан став Рідлі (26 очок).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus