USD 41.05 41.45
  • USD 41.05 41.45
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.30 10.60

Бійця волинської бригади, який потрапив у полон бойовиків, звільнили

23 Грудня 2020 14:40
Бойовики звільнили з полону бійця волинської бригади Олександра Пупка, якого затримали 17 грудня.

Про це Українська делегація у Тристоронній контактній групі повідомила у Facebook, пише Бабель.

Наразі встановлюються обставини, за яких молодший сержант потрапив на тимчасово непідконтрольну територію.

Нагадаємо, минулого тижня бойовики передали українській стороні тіло військовослужбовця. Окупанти стверджували, що військовий перейшов на їх бік, а помер від алкогольної або наркотичної інтоксикації. Українська сторона при повідомленні про загибель військового на Донбасі, тіло якого 17 грудня передали бойовики, оприлюднила російську версію. Після того як розгорівся скандал, радник з інформаційної політики української делегації в ТКГ Олексій Арестович заявив, що «це стало результатом технічної помилки».

Військовослужбовець 14 ОМБр ЗСУ, про якого раніше ТКГ повідомляла, ніби він п’яним перейшов на сторону противника і там помер, насправді був задушений.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Пропоную Показати IP 23 Грудня 2020 14:44
Так як він був у полоні надати землю позачергою.
Пилип Орлик Показати IP 23 Грудня 2020 15:03
Щось незрозуміле робиться на передовій з молодими бійцями. То один тиждень часу тому пішов до ворогів у самоволку за горілкою, то вже другий. Що за дисципліна в ЗСУ, а особливо в АТО/ООС. За які заслуги їм зарплату зробили таку велику - 25000 грн., я вже не кажу про сержантів, прапорщиків та офіцерів, тощо. Нормальні захисники вітчизни???
Ми не бидло, ми не к Показати IP 23 Грудня 2020 15:20
Люди, які були у перших хвилях - честь і хвала! А тепер, робиться якась юхня... сусід "очкарік" 1,6м росту + 47років, відбув від А до Я... ще доси неможе отримати ділянку. Знайомий охороняв футбольний стадіон в Одесі, зараз ходить махає "корочкою" бо він АТОвець. Ківерці.
М. Бондар Показати IP 23 Грудня 2020 15:46
Які обставини перебування на ворожій території, можуть ще розслідуватись, зразу бійця до СІЗО і нехай військова прокуратура займається. Де зброя бійця, де дотримання присяги у військовий час. Живий, здоровий щей у масці на обличчі, для чого йому маску дали, щоб обличчя закрив і не позорив ЗСУ. Що це за відношення до служби, натуральна самоволка, як тут хтось попередньо написав. Я з ним згідна.
Штірліц Показати IP 23 Грудня 2020 17:06
Це дуже хитрий розвідник! Має мікрокамеру в оці і чіп у мозку, які записали всі ворожі позиції і всіх командирів?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus