USD 41.00 41.45
  • USD 41.00 41.45
  • EUR 41.20 41.50
  • PLN 10.30 10.55

Біля Луцька відремонтують укриття притулку для дітей

14 Липня 2024 21:23
У Рожищі запланували поточний ремонт приміщень під споруду цивільного захисту (найпростіше укриття) будівлі Волинського обласного притулку для дітей.

Тендер на роботи оголосили на сайті prozorro.gov.ua. Пропозиції від учасників приймають до 19 липня. Аукціон стартує 22 липня.

Очікувана вартість робіт становить 1,164 мільйона гривень.

Як вказано в тендерній документації, поточний ремонт приміщень під споруду цивільного захисту включатиме мощення бруківки, влаштування бетонних фундаментів і цементної стяжки, улаштування теплоізоляції і гідроізоляції, поліпшене фарбування стін та стель, заміну дверей на металеві, облаштування запасного виходу, електромонтажні роботи, прокладання трубопроводів, встановлення унітазу та умивальників, монтаж кондиціонерів тощо.

Усі роботи хочуть закінчити до 31 грудня 2024 року.

Гарантійний термін на виконаний ремонт становитиме не менш як п’ять років.

Читати ще: У низці луцьких шкіл відремонтують укриття

Нагадаємо, понад 70% українських учнів, які навчаються очно, стверджують, що у шкільних укриттях немає умов для проведення уроків. Цю думку поділяє понад половина керівників шкіл.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus