USD 41.00 41.45
  • USD 41.00 41.45
  • EUR 41.20 41.60
  • PLN 10.30 10.55

У низці луцьких шкіл відремонтують укриття

10 Липня 2024 17:13
Кілька комунальних закладів загальної середньої освіти в Луцьку запланували поточний ремонт підвальних приміщень, які використовують як укриття.

Про це йдеться на сайті prozorro.gov.ua, де заклади освіти оголосили відповідні тендери на ремонти споруд цивільного захисту. А саме:

- Луцька гімназія № 12, очікувана вартість робіт становить 247 тисяч гривень;

- Луцька гімназія № 16, очікувана вартість робіт – 408 тисяч гривень;

- Луцький ліцей № 9, очікувана вартість робіт – 532 тисячі гривень;

- Луцький ліцею № 4, очікувана вартість робіт – 598 тисяч гривень;

- Луцький ліцей № 8, очікувана вартість робіт – 488 тисяч гривень.

Читати ще: Понад 70% учнів вказують на відсутність умов для навчання в укриттях

Згідно з супровідною документацією поточні ремонти підвальних приміщень, які використовують як укриття, включатимуть влаштування елементів систем вентиляції, оновлення санвузлів, внутрішнє опорядження, заміну дверей тощо.

Також поточний ремонт підвального приміщення-укриття проведуть у Луцькому закладі дошкільної освіти № 41. Там роботи оцінили в 146 тисяч гривень.

Усі ремонти хочуть завершити до початку нового навчального року.

Нагадаємо, в закладах освіти Ковельської громади продовжують облаштовувати укриття. Також для Гаразджанської гімназії Підгайцівської сільської ради збудують споруду цивільного захисту.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Лучанин Показати IP 10 Липня 2024 17:47
Вибачте,а 18 ліцей???.... Відро-туалет,сирість,захаращення......здоров я дитини вже зіпсуте,кашель постійний....хто відповість за це??? Там не треба ремонт?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus