USD 41.15 41.48
  • USD 41.15 41.48
  • EUR 41.35 41.60
  • PLN 10.46 10.58

Біля дитячої поліклініки в Луцьку вкрали висаджені троянди

Сьогодні 13:56
На території Луцької міської дитячої поліклініки на вулиці В’ячеслава Чорновола висадили кущі троянд. Відразу наступного дня частину рослин вкрали, а за кілька днів там фактично не залишилося жодної.

Про ініціативу працівників міської дитячої поліклініки розпочати впорядкування та озеленення прилеглої території повідомила очільниця закладу охорони здоров’я Оксана Лєщинська.

«Силами працівників міської дитячої поліклініки, що на вулиці В’ячеслава Чорновола, 1, було розпочато проведення впорядкування та озеленення прилеглої території задля покращення комфортності перебування в межах закладу наших маленьких пацієнтів та їхніх батьків. Через день після висаджування кущів троянд частину з них поцупили «небайдужі» лучани», – написала Оксана Лєщинська.

Вона закликала тих людей, у яких є нагальна потреба в посадковому матеріалі, не красти висаджені кущі, а звернутися до адміністрації чи реєстратури медичного закладу. Там готові були навіть подарувати рослини лучанам.

Читати ще: У Маневичах крадуть квіти біля Стенда загиблих Героїв громади

Окрім того, за словами Оксани Лєщинської, справді небайдужі містяни дарували кущі троянд безоплатно. До того ж, вартість однієї рослини – всього 35 гривень.

Однак уже за кілька днів очільниця дитячої поліклініки повідомила, що ще дев’ять кущів троянд, які висадили біля медичного закладу, вкрали. І додала фото.

«Це так почався ранок. Мінус дев’ять троянд. Задум про алею троянд для наших маленьких відвідувачів та їхніх батьків знищено. Вартість однієї троянди з родсадника – 35 гривень. Немає ні слів, ні емоцій… А в планах була ще алея лаванди, але вона назавжди залишиться в планах», – розчаровано написала Оксана Лєщинська.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
лучани Показати IP Сьогодні 14:53
адін народ

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus