USD 41.55 41.85
  • USD 41.55 41.85
  • EUR 41.60 41.85
  • PLN 10.62 10.85

У Маневичах крадуть квіти біля Стенда загиблих Героїв громади

Сьогодні 13:30
До пам’ятного знака в Маневичах, де розміщені фото загиблих захисників, чи не щодня приходять мами, дружини, діти, щоб поринути у приємні спогади та в щирій молитві попросити Всевишнього про спокій душі найріднішої людини.

Під час відвідин сім’ї Героїв приносять квіти до Стенда. Вшановують пам’ять покладанням квітів до пам’ятника і представники колективів підприємств, установ та організацій громади, небайдужі жителі, повідомляють у Маневицькій селищній раді.

Читати ще: Волинянин вкрав з могили захисника ланцюг та ліхтарі: відбувся умовним покаранням

Сьогодні ж стався прикрий випадок. Одна з родин, яка прийшла відвідати полеглого сина, виявила, що принесені напередодні квіти та ваза безслідно зникли.

Далі з’ясовувати факти крадіжки будуть правоохоронці. Маневицька селищна рада встановить засоби відеофіксації.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
123 Показати IP Сьогодні 15:27
Це не русаки до комплекту з унітазом, це наші гієни..зловити, дупу надерти і на суспільно корисні праці терміном на рік.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus