USD 41.00 41.30
  • USD 41.00 41.30
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.35 10.48

Біля драмтеатру у Луцьку буде парковка

Сьогодні 15:08
Біля Волинського академічного обласного українського музично-драматичного театру імені Тараса Шевченка невдовзі облаштують автопарковку.

Про це йшлося на черговому засіданні робочої групи з покращення організації дорожнього руху на території Луцької міської територіальної громади, яке провів секретар Луцької міської ради Юрій Безпятко, повідомили у міськраді.

Учасники розглянули звернення мешканців будинку № 52а на вулиці Потебні щодо влаштування додаткового заїзду до Луцького національного технічного університету. Працівники навчального закладу дослухались до порад та обіцяють зробити заїзд до корпусу ЛНТУ.

Під час засідання обговорили зміни до схеми організації дорожнього руху на проспекті Відродження, щоб в майбутньому, при проведенні капітального ремонту, урахувати усі побажання та зробити відповідно до усіх вимог чинного законодавства.

Читати ще: У шкільних їдальнях Луцька пропонують ввести безготівкову оплату

Вже невдовзі поруч з Волинським академічним обласним українським музично-драматичним театром імені Тараса Шевченка працівники КП «АвтоПаркСервіс» облаштують автопарковку. Тому їм, як замовникам робіт, доручено внести зміни в схему організації дорожнього руху.

Тим часом департамент житлово-комунального господарства Луцької міської ради повинен привести у відповідність до вимог нормативних документів розділову смугу на вулиці Назарія Яремчука та замовити схему організації дорожнього руху на вулиці Григорія Андрузького в селі Прилуцьке Луцької міської територіальної громади.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
пан Показати IP Сьогодні 15:31
то вже давно тре було зробити

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus