USD 41.00 41.30
  • USD 41.00 41.30
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.35 10.48

У шкільних їдальнях Луцька пропонують ввести безготівкову оплату

Сьогодні 13:47
У їдальнях луцьких шкіл пропонують встановити термінали для безготівкової оплати.

Таку пропозицію на сайті Єдиної системи місцевих петицій зареєстрував Дмитро Гуменко. На його думку, таке нововведення стане значним кроком у напрямку модернізації освітніх закладів та сприятиме комфорту і учнів, і батьків. Впровадження терміналів безготівкової оплати, як наголосив автор петиції, значно покращить якість обслуговування в шкільних їдальнях, сприятиме вихованню фінансової грамотності серед учнів.

«Впровадження терміналів безготівкової оплати принесе наступні переваги:

1. Спрощення процесу зарахування коштів. Батьки зможуть легко поповнювати баланс карток своїх дітей на обіди, що знизить необхідність давати готівку. Це також зменшить ризик, що дитина втратить гроші.

2. Контроль за харчуванням. Батьки зможуть відслідковувати, що саме їсть у шкільній їдальні їхня дитина, забезпечуючи тим самим здорове та корисне харчування замість придбання не зовсім корисних продуктів у кіосках.

3. Прозорість фінансових операцій. Використання безготівкової оплати сприятиме прозорості обігу коштів, що дозволить точно розуміти вартість обідів, а також полегшить контроль та оподаткування», – зазначив Дмитро Гуменко.

Читати ще: Поміч для тих, хто в скруті: у Нововолинську знову запрацює соціальна їдальня

Нагадаємо, щоб петицію розглянула Луцька міська рада, за 15 днів її мають підписати мінімум 300 людей. Підтримати пропозицію Дмитра Гуменка можна за посиланням.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
скептик Показати IP Сьогодні 14:07
АБИ ЩОСЬ ПУКНУТИ. чиєю карточкою будуть розраховуватись учні ? хто буде шукати згублені карточки ?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus