USD 41.10 41.50
  • USD 41.10 41.50
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.55 10.72

Амбулаторію в селі Луцького району планують відремонтувати

7 Липня 2024 15:22
У селі Тростянець Луцького району запланували капітальний ремонт та термомодернізацію будівлі та покрівлі місцевої амбулаторії загальної практики сімейної медицини, що на вулиці Київська, 4.

Відповідні торги на сайті prozorro.gov.ua оголосило комунальне підприємство «Ківерцівський центр первинної медичної допомоги Ківерцівської міської ради». Пропозиції учасників приймають до 11 липня. Аукціон стартує 12 липня.

Очікувана вартість робіт становить 2,137 мільйона гривень.

Читати ще: На Волині за 17 млн реконструюють будівлю лікарні

Як вказано в тендерній документації, капітальний ремонт та термомодернізація тростянецької амбулаторії включатиме демонтаж стін зі скляних блоків, мурування окремих ділянок простих зовнішніх стін із цегли, улаштування перемичок, заміну вікна і дверей на горищі, утеплення фундаментів, стін і відкосів, улаштування покрівлі, утеплення горищного перекриття, вимощення бруківки, блискавкозахист будівлі, вогнезахист дерев’яних конструкцій тощо.

Усі роботи хочуть завершити до 31 грудня 2025 року.

Читати ще: Волинська лікарня отримала рентген-апарат для щелепно-лицьової хірургії

Нагадаємо, Медичний центр реабілітації учасників бойових дій Луцької громади отримає Інтерактивну лабораторію аналізу ходи в реальному часі.

Фото ілюстративне.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus