USD 41.50 41.95
  • USD 41.50 41.95
  • EUR 41.65 42.00
  • PLN 10.50 10.70

На Волині за 17 млн реконструюють будівлю лікарні

16 Червня 2024 07:17
Ковельське міськрайонне територіальне медичне об'єднання запланувало реконструкцію будівлі центральної районної лікарні, а саме – добудову приміщення для розміщення магнітно-резонансного томографа та розширення реабілітаційного відділення.

Про це йдеться на сайті prozorro.gov.ua.

Очікувана вартість цих робіт – 17 369 614 гривень.

Як вказано в тендерній документації, роботи включатимуть розроблення ґрунту, улаштування фундаменту, улаштування залізобетонних колон, улаштування монолітних поясів, укладення панелей перекриття та перемичок, улаштування покриття підлоги, мурування стін і перегородок, улаштування покрівель із полівінілхлоридних мембран, внутрішнє опорядження, опорядження стін фасадів і відкосів, встановлення дверей і вікон, облаштування навісу, влаштування сходів, облаштування пандуса, електромонтажні роботи, забезпечення водопостачання та каналізації, опалення, вентиляції та кондиціонування, пусконалагоджувальні роботи, благоустрій території тощо.

Реконструкцію будівлі центральної районної лікарні Ковельського міськрайонного територіального медичного об'єднання хочуть завершити до 20 грудня 2024 року.

Гарантійний термін на виконані роботи становитиме 10 років.

Читати ще: Волинська лікарня отримала рентген-апарат для щелепно-лицьової хірургії

Нагадаємо, Медичний центр реабілітації учасників бойових дій Луцької громади отримає Інтерактивну лабораторію аналізу ходи в реальному часі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus