USD 41.60 41.95
  • USD 41.60 41.95
  • EUR 41.65 42.00
  • PLN 10.50 10.70

Rheinmetall передасть Україні систему ППО Frankenstein

18 Червня 2024 11:23
Німецький збройний концерн Rheinmetall передасть Україні систему протиповітряної оборони Frankenstein.

Про це повідомляє The Telegraph із посиланням на пресслужбу компанії.

«Нову установку ППО «Франкенштейн», призначену для знищення російських безпілотників та ракет, поставить в Україну провідна німецька збройова компанія», – йдеться у повідомленні.

Ця установка складається з новітньої німецької зенітної гармати Skyranger, що встановлена на базі танка Leopard 1. Така система здатна збивати і безпілотники, і ракети, пишуть у виданні.

Читати ще: Rheinmetall планує виготовити перші бронемашини в Україні у 2024 році

«Є ще багато основних бойових танків Leopard 1, на шасі яких ми могли б встановити башту Skyranger з автоматичною гарматою калібру 35 мм», – сказав керівник відділу наземних систем компанії Rheinmetall Бйорн Бернхард.

Зазначається, що компанія Rheinmetall лише нещодавно розробила систему Skyranger. Вона може похвалитися складними датчиками з 360-градусним оглядом поля бою, здатними боротися з роями безпілотників.

Як повідомляли, 10 червня 2024 року у межах спільного підприємства з Rheinmetall відкрито перший спільний цех з ремонту та виробництва німецької бронетехніки в Україні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus