USD 41.50 41.95
  • USD 41.50 41.95
  • EUR 41.65 42.00
  • PLN 10.50 10.70

Rheinmetall планує виготовити перші бронемашини в Україні у 2024 році

4 Грудня 2023 11:44
Німецький збройовий концерн Rheinmetall планує почати випуск перших бронемашин Fuchs та Lynx в Україні вже наступного року.

Про це повідомляє Економічна правда з посиланням на Reuters.

За словами генерального директора Rheinmetall Арміна Паппергера, компанія очікує підписання угоди з Україною про виробництво бронетранспортерів Fuchs і бойових машин піхоти Lynx до початку наступного року.

«Після підписання контракту ми хочемо закінчити перший (Fuchs) протягом 6-7 місяців, а перший Lynx – протягом 12-13 місяців», – сказав Паппергер.

Читати ще: Німеччина виділяє Україні військову допомогу ще на 1,3 млрд євро

Зазначається, що Україна значною мірою покладається на фінансову та військову підтримку Заходу, який вклав десятки мільярдів доларів в озброєння, відколи Росія розпочала повномасштабне вторгнення в лютому 2022 року.

Крім того, українські урядовці сподіваються, що співпраця із західними виробниками озброєнь допоможе відродити вітчизняну оборонну промисловість.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus