USD 40.95 41.35
  • USD 40.95 41.35
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

FOOD FEST: що готують і чим вражають на фестивалі в Луцькому замку. Фото

Сьогодні 16:26
Цими спекотними вихідними, 17-18 серпня, у мурах Луцького замку триває найсмачніший фестиваль нашої області – Food Fest. Ця яскрава подія має особливу мету. Захід благодійний: частину коштів від продажу квитків передадуть на підтримку сотої бригади ЗСУ.

Відзначимо, що минулого разу завдяки відвідувачам фудфесту вдалося зібрати понад 600 тисяч гривень. Нині ж організатори прагнуть зібрати ще більше коштів.

Як завжди, на території замку розмістили намети та фуд-траки зі смачними стравами і напоями. Загалом тут понад 30 учасників, зокрема з інших міст країни.

Для відвідувачів готують реберця, стейки, шашлики, бургери, кебаби, овочі-гриль, морепродукти, плов, закуски, бограч, піцу, салати, фіш-енд-чипс, солодощі та ще багато-багато смачних наїдків. І до них подають лимонади, соки, квас, пиво, вина, наливки і коктейлі.
Окрім різноманіття оригінальних страв і напоїв, організатори заходу підготували насичену шоу-програму.

Головний музичний гість – переможці Євробачення Kalush Orchestra. Як очікують, артисти виступлять на сцені першого дня фестивалю.

Читати ще: У Луцьку на FOODFEST виступить Kalush Orchestra

Не сумно тут і маленьким відвідувачам, для яких влаштували різноманітні майстеркласи. Також дітей розважають аніматори.
До слова, фестиваль petfriendly, тому гості можуть приходити до замку разом з улюбленцями.

Зазначимо, що вартість вхідного квитка становить 150 гривень. Для дітей до 12 років і військових вхід на фестиваль безплатний.

Ольга ШЕРШЕНЬ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Пес Дюк Показати IP Сьогодні 18:08
у мурах Луцького замку фестиваль...Добре мурахам.ТЦК їх не виловлює...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus