USD 41.05 41.38
  • USD 41.05 41.38
  • EUR 41.30 41.55
  • PLN 10.55 10.70

ABBA вимагає від Трампа припинити використовувати їхню музику

29 Серпня 2024 23:18
Шведська музична група ABBA і найбільший холдинг лейблів звукозапису в музичній індустрії Universal Music зажадали від кандидата в президенти США від Республіканської партії Дональда Трампа припинити використання музики групи під час своєї передвиборчої кампанії.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє The Gaze.

«Разом з членами ABBA ми дізналися про випуск відео з музикою ABBA, яка лунає на заходах Трампа, і вимагаємо негайного припинити це та видалити його», — йдеться в заяві компанії.

У Universal Music додали, що не отримували жодних запитів від команди Трампа на використання музики, та не видавали на це жодних дозволів.

За даними шведської газети Svenska Dagbladet, на передвиборчому мітингу Трампа в Міннесоті в липні прозвучало кілька хітів ABBA. З гучномовців прозвучала пісня «The Winner Takes It All», а пізніше лунали такі хіти «Money, Money, Money» і «Dancing Queen».

Читати ще: У США ув’язнили чоловіка, який першим увірвався до Капітолія під час штурму у 2021 році

Зазначається, що ABBA вже не перший гурт, який заборонив Трампу використовувати свою музику.

Раніше співачка Бейонсе вимагала від кандидата в президенти видалити відео з її піснею Freedom після того, як трек став головною піснею кампанії кандидата в президенти від Демократичної партії Камали Гарріс.

Також Трампу заборонили використовувати пісні Адель, The Rolling Stones, Aerosmith та інших.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus