USD 41.20 41.65
  • USD 41.20 41.65
  • EUR 41.25 41.60
  • PLN 10.26 10.50

Підробив бронювання та довідку про роботу в швидкій: уродженець Кіровоградщини намагався втекти за кордон через «Устилуг»

14 Жовтня 2023 09:36
Уродженець Кіровоградщини, який підробив бронювання від проходження військової служби та довідку про роботу в швидкій, здійснив невдалу спробу покинути Україну через «Устилуг». Чоловіка оштрафували на понад 30 тисяч гривень.

Відповідний вирок ухвалив Володимир Волинський міський суд.

У травні уродженець міста Світловодськ Андрій П. надав невстановленій особі через Telegram свої персональні дані для виготовлення документів, які б давали йому право виїзду за кордон.

Невстановлена особа, використовуючи реквізитні дані КНП «Центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф» Тернопільської обласної ради, виготовила підроблені офіційні документи: довідку про працевлаштування Андрія П. в КНП «Центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф» Тернопільської обласної ради, наказ про відрядження, посвідчення про відрядження та витяг з наказу Мінекономіки про бронювання військовозобов'язаного.

Читати ще: Волинянин 22 рази їздив за кордон, використовуючи підроблену довідку ВЛК про непридатність до служби

З отриманими документами 3 червня Андрій П. намагався перетнути кордон через пункту пропуску для міжнародного автомобільного сполучення «Устилуг». Проте прикордонники виявили «липу».

Андрій П. визнав свою вину у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.5 ст.27, ч.3 ст.358, ч.4 ст.358 КК України. Суд оштрафував його на 30 тисяч 600 гривень.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Оля Показати IP 14 Жовтня 2023 10:41
Цікаво чому не всіх ловлять,?! Комусь то повезло" втекти то й інші втікають. Треба закон прийнятий щоб таких карали великою сумою і було б на допомогу армії !!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus