USD 41.20 41.65
  • USD 41.20 41.65
  • EUR 41.30 41.60
  • PLN 10.26 10.50

Волинянин 22 рази їздив за кордон, використовуючи підроблену довідку ВЛК про непридатність до служби

20 Серпня 2023 16:47
Волинянин за допомогою підробленої довідки військово-лікарської комісії понад двадцять разів зумів виїхати за кордон. Але все ж чоловіка за його дії таки притягнули до відповідальності.

Як зазначено у вироку Володимир-Волинського міського суду, уродженець міста Рожище Сергій С. 10 березня минулого року підробив довідку військово-лікарської комісії, внісши туди недостовірні відомості про непридатність до військової служби із виключенням з військового обліку.

У сукупності з закордонним паспортом та військовим квитком довідка ВЛК дає право перетнути кордон під час дії воєнного стану.

Читати ще: Вніс у систему «Шлях»: на Волині підприємця, який переправив чоловіка за кордон, оштрафували на 51 тис. грн

Протягом червня-грудня минулого року завдяки підробленому документу йому вдалося виїхати з України 22 рази через пункти попуску «Устилуг» та «Ягодин».

Дії волинянина кваліфікували за ч. 1 ст. 358 та ч. 4 ст. 358 КК України. Чоловіка, який визнав свою вину, суд оштрафував на 8 тисяч 500 гривень.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 21 Серпня 2023 09:02
А леж він ПОВЕРТАВСЯ!!! Просто людині було потрібно мати можливість їздити закордон, далиби легально їздити за потреби.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus