USD 40.80 41.18
  • USD 40.80 41.18
  • EUR 40.80 41.18
  • PLN 10.20 10.44
Олег Чернецький: Фантастична мрія, яка стає реальністю
Ще три роки тому я запропонував зробити 1 вересня вихідним днем для батьків, діти яких ідуть у перший клас. Адже клопотів у цей день в батьків багато як ніколи.

Щороку я та мої бізнес-партнери надавали вихідний матерям та одиноким батькам, які вперше вели своїх чад у школу.

Більше того: закликав це зробити усіх свідомих керівників установ і організацій. Про це, зокрема, двічі писав у блозі на «Волинських новинах»: у 2008-му та у 2010-му роках.

Приємно, що багато хто відгукнувся на мій заклик.

У цьому році я також оголошую перше вересня для усіх мам (та батьків, які самостійно виховують дітей), з якими співпрацюю і чиї дітки ходять у молодші класи вихідним днем.

Усі керівники та партнери по бізнесу максимально врахують звернення матерів.

Як і минулі рази, закликаю керівників підприємств, організацій та установ усіх форм власності підтримати мою ініціативу.

Бажаю усім «першачкам» розуму, терпіння, добрих вчителів, а їх батькам – побільше позитиву і радості від своїх чад!
      Блоги є видом матеріалу, який відображає винятково точку зору автора. Вона не претендує на об'єктивність та всебічність висвітлення теми, про яку йдеться.
      Точка зору редакції Інформаційного агентства Волинські Новини може не збігатися з точкою зору автора. Редакція не відповідає за достовірність та тлумачення наведеної інформації і виконує роль носія.
На головній сторінці Волинських новин постійно висвітлюється фотографія відомої особи Волині та України. Хороша ідея приділяти увагу особистостям, які залишають…
Станом на сьогоднішній день, судячи з повідомлень у ЗМІ, більшість громадян України переймаються двома актуальними питаннями: «Відбудуться чи ні вибори…
...Стати Президентом держави, збудувати адміністративно-управлінське містечко під Києвом, куди відселити Верховну Раду України, Кабінет Міністрів України і само-собою Президента й…
Коментарів: 16
БАТЬКО ТАКОЖ ЧАСТИНА СІМЇ Показати IP 31 Серпня 2011 15:56
пане Чернецький є питання по ваших мріях. якщо сімя нормальна хіба чоловіка не можна відпустити першого вересня хоча б на півдня? А ви самі ходили на перше вересня до своїх дітей? ви ж ніби не схожі на одинокого чоловіка?
Ангел-хранитель Чернецького Показати IP 31 Серпня 2011 16:49
Чернецький серед іншої сірої маси завжди виділявся примітивною новизною і відсутністю смаку. Чого варті лише його "мавзолеї" по пр. Волі!? Фасадні добудови його халуп і оздоба червоним і чорним гранітом зіпсували головну вулицю нашого міста. Про це недавно говорив головний архітектор міста Казьмірук. А вихідний батькам Першого вересня? Назвіть мені людину, бізнесмена чи керівника, який не відпустив маму чи тата на це Свято? Я багато прожив на світі, але такого ніде не чув. Раджу Чернецькому розчесати свої заяложені думки і вже як щось пропонувати, то добре подумати, а не лише ставити "галочку" в блозі. Олеже, красива поза, як в Байрона, красивий стіл, красиве те, в чому сидять, то чому ж думки і внутрішня культура відстає від "облицювання"? Інтелект слабенький - маленький, як червиве яблучко.
Законодавець Показати IP 31 Серпня 2011 16:56
Кращий Табачник. Це мабуть лише міністр освіти міг придумати на 1 вересня вихідний день!!! Приходять батьки з дітьми в школу, а зась... у вчителів свої діти, і вчителі повели своїх дітей у інші школи!)))))))))))))) Мабкть завтра все міністерство освіти матиме вихідний))))))))))
Шокований Показати IP 31 Серпня 2011 18:09
http://www.volynnews.com/news/society/azarov_khoche_vykhidnyy_na_1_veresnya/ Це Чернецький їм цього птаха запустив? Це що тепер і міністерство, і всі освітяни будуть 1-го вересня вихідні?
Молодець Показати IP 31 Серпня 2011 18:15
Олєжка рулить!!! То мій кореш!
Пані Показати IP 31 Серпня 2011 22:21
Тепер будемо знати, кому дякувати треба. Це ж заслуга пана Чернецького.
Архангел Гавриїл Показати IP 1 Вересня 2011 17:56
Добре застережує ангел-хранитель свого підопічного. Бє свій свого, щоб чужий боявся.
Go-go Показати IP 2 Вересня 2011 15:46
Деж стільки тролів набралося.... через вас не то шо нормальна людина своїх думок написати неможе, через ваші куплені і просто озлобленя без змісту коменти "Волинські новини" стають смітником для невдах...
той хто писав перший коментар до Go-go Показати IP 2 Вересня 2011 16:13
а що Чернецький всім має подобатись???
Gogo до той хто писав перший коментар Показати IP 2 Вересня 2011 20:19
Та справа не в тому шо подобатись, справа в думці, я думаю як би він написав гарне небо... То ваша незовсім здорова уяву теж шось би придумала.... Так заважало свій блог і пишіть шо вам всі неподобаються... Я неявляюсь прихильником тих чи інших людей, я являюсь прихильником того що в 2010 Український інтернет був одним з самих позитивним в світі, а тепер наші користувачі вибачте просто як кацапи... Сруть на всіх і зі всіх сторін!!!!
той хто написав перший коментар до Gogo Показати IP 5 Вересня 2011 14:37
срати чи не срати це вибір кожної людини, я тільки не зрозумів чому думка Чернецького має всім подобатись.
усім коментаторам присвячується))) Показати IP 2 Вересня 2011 16:34
http://www.youtube.com/watch?v=Q786mm6oX78&feature=related
Головний лікар Ліпінської психіатричної лікарні Показати IP 4 Вересня 2011 15:04
2030 рік, повідомлення від пана Чернгецького в блозі на ВН: "Ось вже в 33 раз пропоную зробити 1 вересня вихідним днем для батьків, діти яких ідуть у перший клас. Адже клопотів у цей день в батьків багато як ніколи. Щороку я та мої бізнес-партнери надавали вихідний матерям та одиноким батькам, які вперше вели своїх чад у школу. Більше того: закликав це зробити усіх свідомих керівників установ і організацій. Про це, зокрема, писав у блозі на «Волинських новинах»: з 2008 по 2029 роки".
кум едно до Головний лікар Ліпінської психіатричної лікарні Показати IP 5 Вересня 2011 14:38
плюс один
Я Показати IP 20 Вересня 2011 15:09
Немає більш важливіших справ,як обговорювати цей лепіт!?
кРоT Показати IP 27 Червня 2012 23:41
Ай да молодець!Сидів Олег собі,тай думав:-яку таку думку ще опублікувати?Навряд цю х..ню він сам сотворив.Ні -підказав хтось.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus