USD 41.30 41.80
  • USD 41.30 41.80
  • EUR 41.30 41.80
  • PLN 10.40 10.65
Олег Чернецький: Фантастична мрія 9
Практично протягом останнього року для багатьох місцевих політиків та аналітиків є актуальним питання щодо проведення місцевих виборів. Додатково на цьому акцентується увага завдяки відсутності чітких й однозначних законодавчих механізмів, які б регулювали вибори до місцевих представницьких органів. Високою залишається й вірогідність зміни «правил» гри.
Вагома кількість потенційних кандидатів (або тих кого такими вважають) вже розпочали «світитись». При цьому затрачаються чи малі кошти на зовнішню рекламу. Оператори-рекламісти схильні святкові вітання, рекламу благодійних акцій тощо сприймати як політичну рекламу окремих осіб.
Однак, на моє глибоке переконання, більшість лучан не будуть голосувати за популістські обіцянки, рекламні кампанії чи проспекти, політичну заангажованість чи приналежність. Місту потрібне прагматичне керівництво, яке керуватиметься здоровим глуздом, інтересами громади та доцільністю, але аж ніяк не політичною.
Саме тому звертаюсь до всіх потенційних кандидатів і політичних сил, які планують брати участь у місцевих виборчих перегонах – давайте будемо робити практичні справи для лучан (будувати майданчики, прибирати вулиці й парки, фінансувати зоопарк, будувати ветеринарну клініку для бездомних тварин і т. д., і т. п.). Місто має безліч проблем. Ми спільними зусиллями можемо вирішити якщо не всі, то хоча б їх частину. Я розумію що ні я, ні ніхто інший поодинці не здатен вирішувати проблеми. Усвідомлюю й те, що об’єднати зусилля усіх потенційних кандидатів буде важко (як би ми не критикували людську гординю, вона часто оволодіває нами). Але я закликаю усіх допомагати місту і лучанам.
Лише наші практичні кроки варті того, щоб їх рекламувати, щоб рекламуючи власні практичні дії закликати інших робити добро.
      Блоги є видом матеріалу, який відображає винятково точку зору автора. Вона не претендує на об'єктивність та всебічність висвітлення теми, про яку йдеться.
      Точка зору редакції Інформаційного агентства Волинські Новини може не збігатися з точкою зору автора. Редакція не відповідає за достовірність та тлумачення наведеної інформації і виконує роль носія.
На головній сторінці Волинських новин постійно висвітлюється фотографія відомої особи Волині та України. Хороша ідея приділяти увагу особистостям, які залишають…
Днями повернувся з невеличкої мандрівки в місто-державу Сінгапур. Звісно після кожної подорожі є певні враження. Дійсно дане місто держава досить…
Під даною рубрикою пропонується читачам дещо не звичний як для блогів матеріал. Справа в тім, що на особистому блозі оприлюднюється…
Коментарів: 2
О Показати IP 13 Квітня 2010 15:27
Говорити можна багато, але пишатися потрібно вже зробленими справами...
маруся Показати IP 13 Квітня 2010 18:18
пане олег, у мене є пропозиція, аби ви зі своєю командою прийшли у заборолівську спорт-школу і щось намудрували щодо спотрмайданчика. ато діти кидають списи в мешканців, що йдуть додому, можуть поцілити мічем у голову старшим людям. тоді,матимете МКБголосів!+усіх спортсменів які тут набувають фаху!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus