USD 41.30 41.80
  • USD 41.30 41.80
  • EUR 41.30 41.80
  • PLN 10.40 10.65
Богдан Шиба: Депутати повинні підтримати рішення про перейменування вулиць
Моє звернення до колег-депутатів, де я обґрунтовую потребу подолати вето міського голови і підтримати рішення про перейменування вулиць


Звернення до депутатів Луцької міської ради шостого демократичного скликання

Прошу всіх депутатів, незалежно від політичних уподобань, проголосувати на підтримку рішення міської ради від 17.08.2011 «Про перейменування вулиць міста Луцька», яке зупинене міським головою.
Вказане рішення ухвалене в межах виключних повноважень міської ради, визначених ч.41 ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», («прийняття рішень з питань адміністративно-територіального устрою в межах і порядку, визначених цим та іншим законами»). Статут територіальної громади, на який посилається міський голова, відповідно до вимог ст..19 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» може бути прийнятий (затверджений) «на основі Конституції та в межах цього Закону». Отже, міська рада при прийнятті вказаного рішення керувалась виключно вимогами Закону.
Оскільки міська рада, приймаючи рішення в частині найменування вулиці на підтримку Юлії Тимошенко, виходила з невідкладної необхідності зупинити в Україні політичні переслідування шляхом застосування вибіркового правосуддя та правового свавілля, пропоную доповнити вказане рішення пунктом наступного змісту:

«1.1. Пункт 1 цього рішення в частині перейменування вул. Лазо на вул. Ю.Тимошенко втрачає силу і підлягає скасуванню за умови звільнення Ю.Тимошенко з-під варти».
Вважаю, що таке рішення мають підтримати не лише всі депутати від опозиційних сил, але й ті, хто представляє правлячі нині партії. Бо український народ вже навчився демократичним шляхом на кожних виборах змінювати владу, а диспозиція ст.365 Кримінального Кодексу України не передбачає наявності доказаних корисливих мотивів чи інших особистих інтересів в діях чи намірах обвинуваченого, тому, в умовах ігнорування засадничих прав людини і політичного впливу на суд, будь-хто із посадових осіб може стати наступною жертвою.
Міська рада уже неодноразово і безрезультатно зверталася до вищих чинників держави стосовно звільнення з-під арешту чиновників попереднього уряду, тому перейшла до ультимативних рішень (але в межах діючого законодавства), метою яких є звільнення всіх політичних репресованих.
Впевнений, що наші побратими-депутати Рівненської міської ради ухвалять подібне рішення щодо Ю.Луценка, і тоді хвиля опору правовій сваволі буде поширюватись за принципом «доміно» і всі міські ради ухвалять рішення щодо підтримки політпереслідуваних посадовців і демонтажу репресивної машини.
Провідні фахові судді та кваліфіковані прокурори теж хочуть справедливого правосуддя.
Виходячи з сказаного, прошу всіх депутатів підтримати рішення «Про перейменування вулиць міста Луцька» шляхом одностайного подолання вето міського голови.

З повагою, Богдан Шиба, депутат міської ради.
      Блоги є видом матеріалу, який відображає винятково точку зору автора. Вона не претендує на об'єктивність та всебічність висвітлення теми, про яку йдеться.
      Точка зору редакції Інформаційного агентства Волинські Новини може не збігатися з точкою зору автора. Редакція не відповідає за достовірність та тлумачення наведеної інформації і виконує роль носія.
З метою налагодження суспільного діалогу між владою та громадою та переходу до режиму партнерства і співпраці у вирішенні місцевих проблем…
На загальноміській нараді  за участі керівників установ, організацій та підприємств було обговорено  порядок наведення благоустрою в місті  та  окреслено коло…
Восени цього року у Луцьку розпочинається реалізація Програми будівництва доступного житла. У серпні міська рада планує розробити положення про порядок…
Коментарів: 22
ПРОХОЖИЙ Показати IP 23 Серпня 2011 12:07
- Тобто , як тільки ЮВТ звільнять , табличку знімати , а якщо , не приведи , Боже , знову - вішати знову ? Щось не той во. Поясніть , будь ласка ,
Metaller Показати IP 23 Серпня 2011 12:17
Пане Шибо, не заважайте, будь-ласка, теперішньому керівництву міста працювати і дороблювати те, що не змогли доробити ви!
лучанка Показати IP 23 Серпня 2011 13:58
П. Шибо.В вже відкерували своє.....Якщр хочет змінити щось, то змініть своє прізвище на ТИМОШЕНКО, а нам не треба такого перейменування!!!!!
ххх до лучанка Показати IP 23 Серпня 2011 21:58
Кому ти говориш? Та Шиба не розуміє, що це що він пропонує прийняти депутатам, трактується як "тиск на суд", а це порушення КПК України. Зрештою він багато чого не розумів, за що і вигнали з Турійська. Жаль що в Луцку дого розбирались хто він. Ось так і пробув ШИБА мером 4 роки
BaRNi Показати IP 23 Серпня 2011 14:13
а людям як жити, кожен раз ходити в паспортний стіл і міняти прописку як тільки проти Тимошенко будуть порушувати кримінальні справи чи як? Пан Шиба перш ніж пропонувати безглузді з точки зору логіки ідеї подумайте!!! P.S. Видно не озброєним ококом що Шиба не так дбає про Тимошенко і демократія як хоче підмазатися до Батьківщини, може цього разу візьмуть.
Роман Показати IP 23 Серпня 2011 14:35
Не вдаючись, у приватні політичні міжусобиці, слід просто визнати - вулиця Тимошенко це повний маразм! Так само, як і 60% відсотків інших нових вуличних топонімів, затверджених "мудрими" владцями
справедливий Показати IP 23 Серпня 2011 17:51
ПАНЕ ШИБО!СПОЧАТКУ ДОБРОВІЛЬНО ВИЙШЛИ З БЮТ,АТЕПЕР ЯК "ХАМЕЛЕОН"ХОЧЕТЕ ВУЛИЦЮ ТИМОШЕНКО.МОЖЕ ВЖЕ ДОСИТЬ ВАМ БУТИ ТАКИМ СОБІ ПОЛІТИЧНОЮ "ПУТАНОЮ"
0332 Показати IP 23 Серпня 2011 18:06
А вам не здається , що трошки не той рівень щоб ставити ультиматуми?? Колишній мер тут ще більше зганьбив своє імя))
ххх Показати IP 23 Серпня 2011 20:18
А він дійсно ПриШИБляний. Як в межах закону? "А якщо суд випустить", "А якщо не випустить" Шибо - це ж тиск на суд, а значить порушення Кримінально - Процесуального Кодексу України, тобто "Ніхто не може чинити тиску на суд". Розумію тобі про це відомо не було. Але треба радитися з нормальними людьми, якщо сам нічого не петраєш, тоді не будуть такі маразми получатись.
Vasil Показати IP 23 Серпня 2011 21:43
Знову піариться. Може вже досить маразму? Або хай з власної кишені профінансує заміну документів і затрачений час для переоформлення взв"язку із зміною назви вулиці, раз такий відданий. Цікаво, грошей ще хватає, чи вже всі витратив, що "заробив" за роки мерства.
Фрутті Показати IP 23 Серпня 2011 21:48
Богдан Шиба - найкращий в світі!!! Не ганьбіть ви себе коментатори своїми коментарями. Подивіться на себе і подумайте, що ви зробили для міста, а не звинувачуйте когось хто більше зробив і досяг за вас!!! Слабо вам стати мером? Важко висловити власну думку через блог і чи стати лідером?Зараз коментування цього блогу нагадує квакання жаб в болоті, які нічого не роблять і не хочуть! Хватить вже безпідставно звинувачувати і радіти зі своєї малозначущості в житті, і ще й сміятись з цього. Подивіться на себе... Є дуже гарний вислів, що великі люди обговорюють ідеї, а люди з дрібним розумом людей.
11 до Фрутті Показати IP 24 Серпня 2011 10:27
Забули підписатись Богдане Павловичу))))
Oleg1982 Показати IP 23 Серпня 2011 23:51
В нього без вус якісь ідеї дурні в голову лізуть
ПА Показати IP 24 Серпня 2011 01:12
На даний час Юлія Володимирівна стала Великомучинецію. Це почало проявлятися після того, як до неї недопутили її сімейнго лікаря. Це тако ж свідчить про те, що йде не суд а інквизиція. І що б не жити старими часами інквізиційного знущання над людиною, депутати міської ради, враховуючи ментальність більшості населення області і міста, роблять крок к спасанію людини – яка втілює силу волі. І що б цю волю вивести з підвалів інквизиції, вони цю волю виводять на вулицю. А як це зробити – назвати одну з вулиць імям великомучиниці Юлії Тимошенко.І ті хто проти дії перейменування, зараз скажуть, "Да депутати діють правильно"
Богдан Показати IP 24 Серпня 2011 14:07
Вулиці обов'язково треба пегейменувати!
Лучано Показати IP 24 Серпня 2011 15:38
Читаю і просто шкода цю хвору пришиблену людину. Своїм збоченим умнішком здійснював політичні переслідування не тільки опонетнів а й соратників за допомогою ментів та прокурорів, проплачуючи брудні гроші - тепер когось призиває до моралі??? Підніми сраку - та їдь на підтримку в Київ.
Vasya Показати IP 24 Серпня 2011 19:46
Шибо, ти ще не награбився у вишиванці, тобі ще мало? З кожного офісу прибудинкової території лучан гроші йшли в кишеню Шибі. Як гарно крадеться у вишиванці!!! Що ти зробив, Шибо, для лучан? Гроші на ремонт доріг в Шибеній кишені. От такі патріоти-комуняки.
WEGER Показати IP 26 Серпня 2011 20:38
Людей спочатку запитайте, а тоді перейменовуйте!!!!!
Pastiosaz Показати IP 27 Серпня 2011 09:09
Багато обурюються, що руські занадто часто лаються матом. Ні, це американці лаються, а ми їм розмовляти Добре зафіксований пацієнт анастезії не потребує в Всі люди діляться на дві категорії : .............................
WEGER Показати IP 27 Серпня 2011 17:04
Обговоріть з мешканцями міста, і з людьми,що живуть на цих вулицях, а тоді перейменовуйте!
Лучанин Показати IP 29 Серпня 2011 18:40
А ви запитали містян чи потрібна нам вулиця Тимошенко? Змініть і справді своє прізвище. Чому б ні?
Я Показати IP 16 Травня 2012 23:17
Как только данная персона мэром столько времени пробыла??? Вообще как человек не родившийся в данном городе может даже пытаться стать его мэром? Максимум на что рассчитывать возможно так это на "місцевого голову" в родном селе или райцентре . А вот так сразу объявить себя Лучанином - наглость!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus