USD 40.80 41.20
  • USD 40.80 41.20
  • EUR 40.80 41.40
  • PLN 10.22 10.48
Богдан Шиба: Налагодження комунікації між владою та громадою

З метою налагодження суспільного діалогу між владою та громадою та переходу до режиму партнерства і співпраці у вирішенні місцевих проблем у Луцькій міській раді розпочато реалізацію проекту «Налагодження стійкої комунікації між місцевою владою та територіальною громадою шляхом встановлення інформаційних мультимедійних кіосків у виконавчих органах Луцької міської ради».
У рамках проекту буде встановлено 4 сенсорні інформаційні кіоски: у департаменті соціальної політики, департаменті житлово-комунального господарства, департаменті підприємництва та в адміністративному приміщенні Луцької міської ради.
Встановлені інфомати дозволять лучанам отримувати широкий спектр інформації про виконавчі органи, а також нададуть можливість встановлювати безпосередній контакт з представниками влади за допомогою текстових звернень.
Інфомат надаватиме інформацію про структуру виконавчих органів влади Луцької міської ради; перелік посадових осіб та їх контактні телефони; час та місце прийому посадовими особам, а також перелік питань, що входять до їх компетенції; розклад прийому громадян представниками влади, з можливістю визначення найближчого часу прийому; інформаційні картки муніципальних послуг; історію вирішення власної справи, що стане можливим завдяки штрих-кодам присвоєним документам. 
      Блоги є видом матеріалу, який відображає винятково точку зору автора. Вона не претендує на об'єктивність та всебічність висвітлення теми, про яку йдеться.
      Точка зору редакції Інформаційного агентства Волинські Новини може не збігатися з точкою зору автора. Редакція не відповідає за достовірність та тлумачення наведеної інформації і виконує роль носія.
На загальноміській нараді  за участі керівників установ, організацій та підприємств було обговорено  порядок наведення благоустрою в місті  та  окреслено коло…
Восени цього року у Луцьку розпочинається реалізація Програми будівництва доступного житла. У серпні міська рада планує розробити положення про порядок…
Моє звернення до колег-депутатів, де я обґрунтовую потребу подолати вето міського голови і підтримати рішення про перейменування вулиць Звернення до…
Коментарів: 20
Анонім Показати IP 1 Серпня 2008 13:44
А інформація про банківські рахунки в інфоматах буде?
Анонім Показати IP 1 Серпня 2008 13:57
Так скільки бабла Шиба викидає на погашення кредиту за свою квартиру чи квартири? І коли Шиба припинить дерибан землі для своїх любих друзів?
Анонім Показати IP 1 Серпня 2008 15:36
Точно Стемковський замутив тему,молодець.
Vlad Показати IP 1 Серпня 2008 23:44
Ну Шиба конешно не подарок до різдва, але на деребанщика він не дотягуе. Це до нього не прилипне.
Анонім Показати IP 2 Серпня 2008 10:14
Шиба не дерибанщик, він дійсно до дерибанщика не дотягує. Він банальний злодій, чи все ж [вирізано - політично цензура]?
Анонім Показати IP 5 Серпня 2008 15:40
Шиба, мабуть вже не радий, що в проект з блогами вклинився...
Анонім Показати IP 6 Серпня 2008 10:56
Шиба, якщо на халяву, то всьому радий
Анонім Показати IP 6 Серпня 2008 12:00
На мою думку це звичайне окозамилювання, як і багато проектів до цього. Сьогодні дуже багато лучан мають доступ до інтернету. Зробіть нормальний сайт, де дійсно об"єктивно, своєчасно і повному обсязі висвітлюватимете роботу міськвиконкому. І цього достатньо. А ця акція забудеться за місяць. Інформаційні кіоски пропадуть за півроку, хоча цього ніхто і не помітись, оскільки інформація що розміщена в них буде застарілою, і не відповідаючою потребам громадян.
Будівничий Показати IP 6 Серпня 2008 13:49
До інтернету має доступ МАЛО людей. Тому сайт сайтом а інформаційна система, проста у використанні і зрозуміла всьому люду - це штука дуже потрібна. А то напишеш якийсь папір і ходи потім з кабінету в кабінет - шукай вітра в полі.
Чорна кава Показати IP 6 Серпня 2008 13:50
Особисто мені було б зручно такою річчю користуватись. А інтернет в мене для інших цілей, та і не доступишся до нього за чоловіком і сином.
Будівничий Показати IP 6 Серпня 2008 14:17
А ремонти доріг краще за будь які інфомати інформують. Дякую.
Анонім Показати IP 6 Серпня 2008 14:33
"...система, проста у використанні і зрозуміла всьому люду - це штука дуже потрібна. А то напишеш якийсь папір і ходи потім з кабінету в кабінет - шукай вітра в полі" Закон про звернення громадян, обов"язковість відповіді на заяву громадянина і відповідальність ніхто не відміняв. Чи тяжко контролювати бюрократів які ховаються за відписками? Було б бажання.... "У рамках проекту буде встановлено 4 сенсорні інформаційні кіоски: у департаменті соціальної політики, департаменті житлово-комунального господарства, департаменті підприємництва та в адміністративному приміщенні Луцької міської ради" - да, простий люд просто щодня ходить в ці департаменти для спілкування через інформаційний бокс з чиновниками..... "Встановлені інфомати дозволять лучанам отримувати широкий спектр інформації про виконавчі органи, а також нададуть можливість встановлювати безпосередній контакт з представниками влади за допомогою текстових звернень" - ще раз нагадую про відповідальність за ненадання відповіді на ПИСЬМОВЕ звернення. Ваш варіант передбачає шо простий люд має два рази ходити до цих боксів - поставити запитання і десь в кабінетах знайти усну відповідь (якщо її захочуть дати). "Інфомат надаватиме інформацію про структуру виконавчих органів влади Луцької міської ради; перелік посадових осіб та їх контактні телефони; час та місце прийому посадовими особам, а також перелік питань, що входять до їх компетенції; розклад прийому громадян представниками влади, з можливістю визначення найближчого часу прийому; інформаційні картки муніципальних послуг " - більшість інформації статична і її можна розмістити на сайті. Чи тільки особисто навідавшись в міськвиконком можна взнати чим він займається? Де ж тоді та прозорість і інформативність? "історію вирішення власної справи, що стане можливим завдяки штрих-кодам присвоєним документам" - коли я звернусь в міськвиконком, мені потрібно буде конкретне вирішення питання, а не історія його походеньок по кабінетах.
Анонім Показати IP 6 Серпня 2008 17:01
Інфомати - чергове відкатне відмивання грошей для Шиби. Цікаво скільки коштує один інфомат?
Блогер Показати IP 7 Серпня 2008 21:19
Усе дуже прикольно! Шиба ще класніший блогер ніж навіть Левандовський
Анонім Показати IP 8 Серпня 2008 11:18
Пан Шиба збирається якось реагувати на коментарі? Чи його записи лише декларації, які можна розмістити і в новинах? А як же "Налагодження комунікації між владою та громадою"??? З таким самим успіхом крім інфоматів могли б здати площі міськвиконкома в аренду і під інші вкрай потрібні лучанам цілі - поповнення мобільних телефонів, турагенства, кредитну спілку чи ше якусь піраміду...
Анонім Показати IP 8 Серпня 2008 12:33
"Налагодження комунікації між владою та громадою" - це, друзі, процес, що починається на Рівненській і завершується в рівненському казіно "Мерлін" спілкуванням з юними соціологшами.
Анонім Показати IP 11 Серпня 2008 17:46
Вітаю, пане мере, з блогом! А хто вам то все пише - секретарка чи дружина?
MMG Показати IP 14 Серпня 2008 18:32
Шиба перейшов на нові технології інформування мешканців про свою роботу. А може хоче качнути грошенят з міського бютжету?
new lider Показати IP 16 Вересня 2008 14:02
взагалі то проект по інфоматах роки два тому носив у Волинській ОДА директор одніє ГО. Між іншим консультувався з одним "фахівцем з проектного менеджменту" в міськраді і отримав від нього негативну оцінку. Проект дійсно перспективний, але зважаючи, що ідея не своя, не знають міські чиновники про ті підводні камені, які чекають їх на шляху реалізації цього проекту.
Справедливый Показати IP 21 Листопада 2008 13:06
нашому меру сказали, що так модно, ось він і тут появився, мені б як меру не було б часу читати всяку всячино що тут пишуть, звичайно якщо я працюю на благо свого міста, а не сижу байдики б'ю. Видумка то цікава, тільки яку армію потрібно людей, щоб "розгрібала всі проблеми що будуть писати", а будуть писати тільки продвінуті, бабка в 80 років врятлі наклацає що вже ЖЕК давно труби не міняє в підвалі, які течуть постійно. Затія закинчитсья тим, що відмиють купу грошей. Можу запропонувати розробити та внєдрити ваш проект :)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus