USD 41.30 41.60
  • USD 41.30 41.60
  • EUR 41.30 41.60
  • PLN 10.40 10.60
Політичні торги...: Дивна позиція Володимира Гунчика…
Володимиром Гунчиком. Знаю його ще з часів коли він працював на автозаводі. Ну що можу сказати: людина з комплексом Наполеона. Дотримується принципу – керівник завжди правий і ніколи не дослухається до думки інших. Старається бути не публічним і на фоні цього неодноразово виникали конфлікти із журналістами… Та його останнє інтерв’ю неабияк здивувало мене, дивна позиція, не притаманна губернатору… «Якщо ти в душі комуніст і комсомолець – нема чого іти у владу і розповідати що ти робитимеш реформи», - розповідає губернатор, та не зрозуміло на кого він натякає, на себе чи на Луцького міського голову Миколу Романюка, авже саме вони імітують втілення псевдо реформ в області.

Щоб мене не звинуватити в упередженості пропоную вам розібратися самим…

http://voladm.gov.ua/volodimir-gunchik-yakshho-ti-v-dushi-komunist-chi-komsomolec-nemaye-chogo-jti-u-vladu/
      Блоги є видом матеріалу, який відображає винятково точку зору автора. Вона не претендує на об'єктивність та всебічність висвітлення теми, про яку йдеться.
      Точка зору редакції Інформаційного агентства Волинські Новини може не збігатися з точкою зору автора. Редакція не відповідає за достовірність та тлумачення наведеної інформації і виконує роль носія.
Голова облдержадміністрації Володимир Гунчик зробив спробу втекти від активістів
Е-декларація голови Волинської облдержадміністрації одна із тих, що викликала чималий суспільний резонанс, але чомусь досі не стала предметом розслідування антикорупційних…
Скандальна начальниця відділу інформаційної політики Волинської ОДА Світлана Головачук заявила про своє звільнення
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus