USD 41.25 41.55
  • USD 41.25 41.55
  • EUR 41.30 41.70
  • PLN 10.40 10.60
29 Березня 2016 17:55
0
Продовжуються політичні торги на найвищому рівні. Отже ситуація наступна, стара коаліція вмерла. Хочуть створити нову із чогось старого, бо склад той же, актори ті ж. Єдиним невирішеним питанням залишається питання "владного корита" і хто більше в ньому отримає.
Порошенко намагаючись повністю узурпувати владу хоче свого "кишенькового" прем'єра Володимира Гройсмана. На що категорично не погоджуються в Народному фронті, надіючись на те, що під час візиту до США Порошенку переконливо рекомендуватимуть залишити все так як є. Саме цим пояснюється поспіх БПП та затягування часу Народним фронтом. БПП у свою чергу погрожує виходом із коаліції, що означатиме дострокові парламентські вибори, які Народний фронт ніяк не влаштовують.
Та залишаються ще й інші учасники "великого деребану". Самопоміч, зрозуміло не братиме участі у цих процесах, оскільки вони вже починають працювати на президентську кампанію. Ляшко погоджується на участь в коаліціі', тільки за умови спікерства, що категорично не влаштовує ні Тимошенко, ні Народний фронт. Тимошенко будь-що намагатиметься принизити Яценюка так і не пробачивши йому зраду, тому торги йдуть за кожен міністерський портфель. Ну і всіх разом найменше хвилює доля Украі'ни.
читайте у блозі

Дивна позиція Володимира Гунчика…

Ось уже два роки я спостерігає за головою Волинської обласної державної адміністрації Володимиром Гунчиком.

30 Березня 2016 12:50

Система Orphus