USD 41.30 41.80
  • USD 41.30 41.80
  • EUR 41.30 41.80
  • PLN 10.40 10.65
Анатолій Вітів: Підписавши мовний закон, Янукович понесе кримінальну відповідальність за державну зраду
8 серпня 2012 року увійде в історію України як день, коли правляча в Україні колоніальна влада з ініціативи московських холуїв, які узурпували владу в країні, та їх лідер ‒ Віктор Янукович, на офіційному рівні узаконили відновлення політики русифікації та запустили процес витіснення і знищення української мови.

Підписання президентом України Віктором Януковичем антиконституційного закону Ківалова-Колесніченка «Про засади державної мовної політики», прийнятого з порушеннями усіх правових норм, стало ще одним наріжним каменем зрадницької політики правлячого режиму, тріумфом офіційної українофобської політики у державі.

Нащадки радянсько-московських окупантів, манкурти-перевертні та відверті вороги існування України як незалежної суверенної держави зробили все для того, щоб у XXI столітті відновити процес масштабної русифікації і не допустити становлення вільної української нації.

Підписання Януковичем антиукраїнського закону остаточно повертає Україну у колоніальний статус, несе реальні загрози існування та розвитку української нації. Це – прямий замах на українську мову, українську ідентичність і українську державність.

Правляча у країні колоніальна камарилья виявилася прямими нащадками ворогів України та української мови. Їх імена назавжди увійдуть у чорний список тих, хто нищив українську націю і будуть вивчатися у підручниках історії, як приклад зради і запроданства.

Немає нічого дивного у тому, що рука лідера олігархічної Партії регіонів та фактичного власника вкраденої у народу резиденції Межигір’я не здригнулася поставити свій підпис під цим ганебним і злочинним актом. Світогляд Януковича є світоглядом не українського президента, а малоросійського губернатора, який радий вислужитися перед Кремлем.

Партія регіонів та її сателіти разом з продажними «тушками» у парламенті не мають нічого спільного з Україною. Це – чужорідний ворожий елемент, наслідок багатолітньої московської окупації і деградації мислення, від якого потрібно радикально очиститися, щоб здобути справжню, а не бутафорну свободу та незалежність.

Тому український народ має винести жорсткий вирок усій правлячій колоніальній олігархічній хунті, яка системно і послідовно знищує його душу, плює на його історію, ганьбиться над пам’яттю його предків і наживається за його рахунок. Голос, відданий за п’яту колону Кремля – Партію регіонів і її явних чи прихований союзників – є голосом, відданим у домовину України.

Партія регіонів, як ініціатор наступу на українську мову, і Янукович, як виконавець волі кремлівських господарів, понесуть кримінальну відповідальність за державну зраду перед українською нацією.
      Блоги є видом матеріалу, який відображає винятково точку зору автора. Вона не претендує на об'єктивність та всебічність висвітлення теми, про яку йдеться.
      Точка зору редакції Інформаційного агентства Волинські Новини може не збігатися з точкою зору автора. Редакція не відповідає за достовірність та тлумачення наведеної інформації і виконує роль носія.
Шановні українці, волиняни! Щиро вдячний усім, хто в цей доленосний для України час не піддався на маніпуляції свідомістю, адмінресурc, тиск,…
Після підписання угоди про спільні дії українська опозиція зробила перший крок на шляху до перемоги над антиукраїнським режимом Януковича та…
2011 рік на Волині пройшов під знаком плідного казкотворення та псевдореформ. Взявши на озброєння провідні ідеї Партії регіонів та Віктора…
Коментарів: 21
Анонім Показати IP 16 Жовтня 2008 11:16
Вибори дійсно нікому не потрібні. Невже в державі нікуде більше дівати гроші??? Невже особисте неприйняття ЮЛІ вище за інтереси українського народу??? Як пояснити ЦЕ пану Президенту?
Анонім Показати IP 16 Жовтня 2008 11:27
бютівці! робіть все ,щоб виборів не було! Чому ви не ініціюіте імпічмент Президенту? Скільки Тимошенко буде терпіти АНТИНАРОДНІ укази? На неї це не схоже.
Анонім Показати IP 16 Жовтня 2008 11:46
Олійник молодець! Знаю, що дуже добре працює в свому окрузі.Не зажраний , скромний , слово не розходиться з ділом. Вирішує проблеми і одиноких, нікому зараз не потрібних, пенсіонерів і проблеми цілого регіону. Пане Президенте! Спустіть з небес своїх помічників.Нехай починають свій робочий день з толчії у тролейбусі, потім заведуть своїх дітей у неопалюваний дитячий садочок , як захворіють, нехай ідуть у місцеву поліклініку сидіти у довжелезну чергу. Апотім спитайте в них , ЧИ ПОТРІБНІ НОВІ ВИБОРИ ? ЧИ Є НА НИХ ЛИШНІ КОШТИ??????
Так люблю БЮТ, що аж верне Показати IP 16 Жовтня 2008 12:12
Картина Рєпіна "Три аноніма лижуть одне місце Олійнику"
Анонім Показати IP 16 Жовтня 2008 12:18
Шановний Віктор Степанович, повністю згоден з вашою позицією, з Вашим баченням можливого розвитку подій. Висловлюю не тільки свою думку, але і багатьох інших, радіємо, що у владі вже є політики нової формації.
Знайка Показати IP 16 Жовтня 2008 13:09
Здається мені, що немає чого там БЮт жаліти, хай йде на вибори, які і усі інші партії. А бідна і нещасна в нашій державі не косата Юля, а народ!!!!
Знайка Показати IP 16 Жовтня 2008 13:09
З Олійника такий парламентар, як з мене балярина!! :-)
Анонім Показати IP 16 Жовтня 2008 13:15
Так-так! Без хірургічного втручання Віктору Степановичу тепер не обійтись. Зализали.
Вінстон Показати IP 16 Жовтня 2008 14:39
ДААААААААААА! Тут і справді інопланетяни тільки Волинські! Глянути тільки на скромного [вирізано - політична цензура] Олійника! Страх! Налив води, яку Кирильчук продиктував, а він (Олійник)як піонер під диктовку записує і вивчає напам'ять, щоб та бідна бабуся яка приходить на прийом могла чим побільше вуха розвісити! Я поважав БЮТ у 2004році, як і всі Волиняни, а зараз я просто ненавиджу, особливо комуністичного Кирильчука, який заведе цю партію не у болото, а прямо у гній.
new lider Показати IP 16 Жовтня 2008 14:49
Пане Олійник. Мені здається, що Ви разом зі своєю Юлею вже так забрехались, що самі в це вірите. Юля дбає про економіку? Розсмішили. Напевно саме тому вона підписала угоду про реверсне використання нафтопроводу одеса-броди, чим фактично заблокувала можливість для України стати важливим транзитним гравцем на ринку нафти. Саме тому хоче продати державну частку у нафтопереробних комплексах кремлю, щоб Україна втратила повністю свою енергетичну незалежність. Що стосується виборів, то Указ Преидента не антиконституційним - це правовий механізм закладений в конституції України. А Ви як мінімум брехун і політичний авантюрист. Ви вважаєте, що люди віритимуть вашій наглій брехні? Звісно,що ні. Тому і намагаєтесь відмінити вибори. Поведінка Ваших фракцій у всіх радах - відкрила людям очі - вони більше за політичний блеф не проголосують. Ви це прекрасно розумієте, а тому робите все, щоб відмінити законний правовий процес розвязання політиної кризи. Вибори все рівно будуть. І єдина правда з вуст вашого лідера в тому, що вони будуть під олівє. А в цьому винне лише БЮТ.
Юлька Показати IP 16 Жовтня 2008 14:57
Шановний депутат, в 2007 коли Президент розпустив ВР на прохання Тимошенко ви мовчали, бо знали що 30 ваших колег по фракції як овечки вже мали перейти у більшість, тепер та ж фракція БЮт з тими ж овечками проти дострокових виборів бо це витрачання коштів, то коли ж ви були щирі?
Альонка Показати IP 16 Жовтня 2008 15:56
Якби мене Юля так, як автора, з болота витягла, "з грязі в князі", я б теж за неї очко рвала і кричала, що ніякі вибори не потрібні.
НАТАЛЯ Показати IP 16 Жовтня 2008 17:35
І так вже того Олійника обзивають , і так гарно про нього пишуть , що це говорить лише про одне -ВІН ДУЖЕ ПОПУЛЯРНА В НА ВОЛИНІ ЛЮДИНА. за такий малий час можна погодитись , що це непогано!!!
Іваничі Показати IP 16 Жовтня 2008 17:45
Може й з "грязі в князі", але погоджуюсь ,що Олійник молодець. В Іваничах дороги поробив, грейдер вибив.Тепер маршрутки стали між селами ходити. Ну скажіть, хто ще так працює?
В.В, Показати IP 16 Жовтня 2008 17:51
Вибори можна було б проводити ,якби змінили Закон про вибори. Згоден ,що зараз це безглуздя, бо прийдуть ті самі люди , ті самі сили. "Ті ж самі яйця, но вид в профіль". Нашо тратити гроші?
Мальборо Показати IP 16 Жовтня 2008 18:01
Шановний Вінстон! Може Кирильчук тобі щось винен? Не вїхав ,до чого тут Олійник. І не розписуйся за всіх волинян.А я вважаю так - вибори до парламенту треба приєднати до президентських. А то дійсно ,прийдуть ті самі .Треба дати новим політичним силам показати себе. А "Наша Україна " не пройде 3% взагалі. Нашо Президенту цей позор?
Олексій ДУДИЧ Показати IP 17 Жовтня 2008 19:21
що поганого в виборах? всі витричені кошти підуть в народ: пропаганда, реклама, штаби, дільниці.., стрічки на деревах - їх тож має хтось чіпляти... тільки ж голосувати тре не за тих, хто призвів до перевиборів
НМС Показати IP 17 Жовтня 2008 22:03
Проблема Юлі і її партії в тому, що вони нам на минулих президентських виборах підсунули не якісний товар. Не кожен банкір, або пасічник може бути президентом. Нехай ми не знали про потенцію і амбіції ВАЮ (для самозаспокоєння), нехай ми обрали його за доплату в сто гривень до пенсії, але ЮВТ знала про можливості цієї людини на такій посаді. Людина, яка будучи президентом і допускає не приходити в назанчений час до людей, яких він же і запрошує, просто не має морального права бути президентом держави, бо це не пасіка, с ми не бджоли. Не будемо говорити про все інше.
Ігор:) Показати IP 20 Жовтня 2008 11:30
Не кожен пасічник може бути Президентом. Пасічників і пастухів набирають переважно у міські ради.
М.Н. Показати IP 7 Грудня 2008 20:44
шановний депутату ВР ! Ви краще роз'ясніть нам позицію БЮТ до земельного питання, яке лежить в основі існування України ? Чи і БЮТ за те, щоб Україна перетворилася на сполучену обітовану державу?
Gas Показати IP 2 Квітня 2015 00:09
I aptcpriaee you taking to time to contribute That's very helpful.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus