USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.70 39.90
  • PLN 9.78 9.89
Популярне

Уночі БпЛА атакували нафтобазу в Краснодарському краї, в Бєлгороді – вибухи й пожежі

Cподобалося: 8

Вночі 9 травня нібито українські безпілотники атакували нафтобазу в селі Юрівка під Анапою Краснодарського краю РФ. Крім того, в російському Бєлгороді пролунали вибухи і зайнялися пожежі.

Сьогодні 09:19

Вірменія припиняє фінансування ОДКБ

Cподобалося: 2

Республіка Вірменія утримається від приєднання до рішення Ради колективної безпеки ОДКБ від 23 листопада 2023 року «Про бюджет ОДКБ 2024 року» та участі у передбаченій цим рішенням фінансуванні діяльності організації.

Сьогодні 10:08

Двічі переселенка: спортсменка з Донецька знайшла дім у Любешеві

Cподобалося: 2

Ольга Лук'янова рятувалася від війни двічі. Вона з Донецька. Ще у 2014-му пережила перші страхи обстрілів. Через вісім років усе повторилося. Доля занесла її у Любешів. Переїхала сюди з сім’єю та дівчинкою, батьки якої навідріз відмовилися покидати свій край. Чому донеччанка обрала Волинь та чого навчає місцевих?

Сьогодні 08:08

Відмова від повістки та неявка до ТЦК. Рада підняла штрафи для ухилянтів: головне

Cподобалося: 1

Верховна рада України ухвалила у другому читанні законопроект № 10379 про посилення відповідальності за військові правопорушення. Який, зокрема, в кілька разів підвищує штрафи для ухилянтів.

Сьогодні 10:57

В Японії знайшли аніме, якому понад 100 років

Cподобалося: 1

Зі слів експертів, аніме цієї епохи зберіглося дуже мало, отже це цінна зачіпка для вивчення японської анімації того часу.

Сьогодні 00:35

На війні загинув автор найвідомішого фото Серебрянського лісу Денис Зелений

Cподобалося: 0

Серебрянське лісництво розташоване неподалік окупованої Кремінної на Луганщині. Намагаючись його захопити, росіян майже повністю знищили ліс, залишивши лише голі залишки стовбурів.

Сьогодні 12:03

Керівника Ківерцівської поліції судять за кермування в нетверезому стані

Cподобалося: 0

Очільника Ківерцівської поліції Михайла Євтушика наприкінці березня 2024 року затримали п’яним за кермом. Він намагався домовитися з патрульними, а згодом – утекти. Посадовця вже звільнили з лав поліції.

Сьогодні 11:47

Винуватець стверджував, що випив після ДТП. Деталі аварії у Луцьку за участі чотирьох авто

Cподобалося: 0

Учора ввечері на шляхопроводі, що на межі проспектів Соборності та Перемоги, сталася дорожньо-транспорта пригода за участю чотирьох автомобілів. Під час спілкування з винуватцем, патрульні помітили ознаки алкогольного сп'яніння. Водій стверджував, що вживав алкоголь після вчинення ДТП.

Сьогодні 11:30

Рада звільнила віцепрем’єра Кубракова та міністра Сольського

Cподобалося: 0

Верховна Рада звільнила Олександра Кубракова з посади віце-прем’єр-міністра – міністра розвитку громад, територій та інфраструктури України. Саме міністерство можуть знову розділити на два відомства – Міністерство інфраструктури і Міністерство регіональної політики. Кубраков, ймовірно, очолюватиме Мінінфраструктури.

Сьогодні 11:14

На Волині розпочали посів гречки

Cподобалося: 0

Цього тижня агровиробники розпочали сіяти гречку, яка потребує лише добре прогрітого ґрунту, оскільки ця рослина не переносить холоду. На сьогодні на Волині вже засіяно 200 гектарів гречки.

Сьогодні 10:40

Волинянин постане перед судом за зґвалтування неповнолітньої

Cподобалося: 0

Слідство встановило, що пізно увечері 4 лютого 2024 року нетверезий молодик незаконно проник у сусідське житло, зайшов у кімнату 16-річної дівчини, яка спала, та, долаючи опір і заподіюючи тілесних ушкоджень, зґвалтував.

Сьогодні 10:24

Зеленський призначив трьох суддів у Волинській області

Cподобалося: 0

Володимир Зеленський підписав низку указів про призначення суддів на посади у місцевих загальних, господарських та адміністративних судах, а також в обласних господарських судах.

Сьогодні 09:51

Вбивство на Волині: дружина підпалила свого чоловіка

Cподобалося: 0

Учора, 8 травня, близько 17 години, в одному з сіл Цуманської громади трапилася трагедія – дружина вбила свого чоловіка-інваліда.

Сьогодні 09:35

У Нововолинську відкрили новий офіс «Центру пробації»

Cподобалося: 0

За усіма вимогами приміщення офісу поділено на відкриту та закриту зони. Є кабінет для індивідуальної роботи із засудженими.

Сьогодні 09:03

Уночі ворог атакував 20 шахедами, 17 знищено, – Генштаб

Cподобалося: 0

Розпочалася 806 доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти України. Протягом минулої доби відбулося 146 бойових зіткнень. Загалом ворог завдав 60 ракетних та 90 авіаційних ударів, здійснив 107 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах.

Сьогодні 08:45

«Проходив навчання на полігонах»: волинянину загрожує в’язниця за ухилення від мобілізації

Cподобалося: 0

Іванові близько 42 років. Він із села Сільце на Ратнівщині. Раніше несудимий. Нині його обвинувачують в ухиленні від мобілізації. Із квітня 2023 року він – на обліку як військовозобов’язаний. Через чотири місяці йому принесли бойову повістку, від отримання якої чоловік відмовився.

Сьогодні 08:26

З яких країн виїжджають українські біженці

Cподобалося: 0

Станом на 31 березня 2024 року статус тимчасового захисту у ЄС мали 4 211 495 людей з України.

Сьогодні 07:39

Чи готові автошляхи Волині до літа? Патрульні завершили перевірку

Cподобалося: 0

Інспектори відділу безпеки дорожнього руху спільно з представниками служб автомобільних доріг завершили весняне комісійне обстеження вулично-шляхової мережі Волині. Особливу увагу патрульні приділяли аварійно-небезпечним ділянкам та місцям концентрації ДТП.

Сьогодні 07:14

Куди здати ртутний термометр у Луцьку і що робити, якщо він розбився

Cподобалося: 0

Із першого січня 2024 року Верховна Рада України заборонила використання, імпорт та експорт продукції, що містить ртуть. Однак у багатьох із нас удома ще лишилися небезпечні ртутні термометри. Що ж робити, якщо ртуть опинилася поза колбою термометра?

Сьогодні 06:42

Помер актор із фільму «Гра престолів»

Cподобалося: 0

У віці 74 років від раку жовчного міхура помер британський актор Ян Гелдер, відомий своєю роллю Кевана Ланністера у серіалі «Гра престолів».

Сьогодні 06:15

Система Orphus