USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.85 10.10

В Україні провайдери почали блокувати доступ до російських ЗМІ

29 Травня 2018 18:27
Українські провайдери почали масово блокувати російські пропагандистські ЗМІ.

Про це інформує канал 24 з посиланням на РІА "Новости".

Провайдери почали обмежувати доступ до пропагандистських російських сайтів НТВ, РЕН ТВ і ВГТРК. При спробі зайти на зазначені ресурси, на екрані з’являється повідомлення: "На виконання указу президента України від 15 травня 2017 року доступ до ресурсів обмежено".

Також обмеження поширилося на такі пропагандистські телеканали як: "Росія 1", "Росія-Культура", "Росія 24", "РТР-Планета", "Цифрове ТБ".

За повідомленням ради національної безпеки і оборони України застосувала санкції терміном на 3 роки стосовно представництва федерального державного унітарного підприємства "Російське агентство міжнародної інформації "Російське інформаційне агентство "Новости", яке діє у Києві.

Обмеження також поширюється на блокування активів, обмеження або припинення надання телекомунікаційних послуг і використання телекомунікаційних мереж загального користування, заборона на збільшення розміру статутного капіталу і блокування інтернет-провайдерами доступу до інтернет-ресурсу rian.com.ua.

Зокрема, в санкційний список внесена і компанії ТОВ "Интерселект", через яку, за даними СБУ, здійснювалася господарська діяльність РИА "Новости Украина".

Нагадаємо, 15 травня працівники СБУ провели обшуки в офісі "РИА Новости Украина" в Києві. Під час обшуків було затримано журналіста цього видання Кирила Вишинського. В СБУ пояснили, що затриманий Вишинський проводив в Україні підривні інформаційні акції, за що отримував гроші від Росії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
1 Показати IP 29 Травня 2018 18:33
треба ще до українських змі закривати доступ бо людей вже геть за ідіотів тримають
Жора Показати IP 29 Травня 2018 21:25
Слава Чучхе
Анонім Показати IP 29 Травня 2018 21:29
Тот факт, что медуза выжила 650 миллионов лет без мозгов, дает надежду многим людям ...
Анонім до Анонім Показати IP 30 Травня 2018 10:28
Вибачте, хотіла плюс поставити. Промінусувала випадково.
Українець Показати IP 29 Травня 2018 22:55
VPN'и "Frigate" (для комп'ютерів і ноутбуків) та "Opera Max" (для смартфонів і планшетів) усім в допомогу. :)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus