USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.85 40.20
  • PLN 9.85 10.10

Ухилянти на Ковельщині сплатять понад 800 тисяч гривень штрафів

18 Квітня 2023 22:16
Прокурори Ковельської окружної прокуратури у справах за фактами виготовлення та використання підроблених документів, на підставі яких чоловіки, що підлягають мобілізації, намагалися покинути територію України, окрім інших покарань, ініціювали також застосування до обвинувачених штрафів.

Про це повідомили у Волинській обласній прокуратурі.

Усього з початку російської агресії на Ковельщині за вироками судів до таких осіб застосовано покарання у вигляді штрафів на загальну суму 804 тисячі гривень.

Найбільший штраф, згідно із укладеною з прокурором та затвердженою судом угодою про визнання винуватості, становив 10 тисяч неоподаткованих мінімумів доходів громадян, що складає 170 тисяч гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus