USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.85 40.20
  • PLN 9.85 10.10

У лікарні помер військовий з Волині Сергій Іванов

6 Липня 2023 14:49
Сьогодні Рожищенська громада прощатиметься з земляком, котрий мужньо відстоював незалежність та волю рідної землі, Сергієм Вікторовичем Івановим, 1976 р. н.Чоловік кілька разів був поранений на фронті. він помер у лікарні.

Про це повідомили ГО «Самооборона» м.Рожище у Фейсбуці та Рожищенська міськрада.

«Іванов Сергій був справжнім воїном, неодноразово був поранений, але з кожним разом повертався на фронт, де знову ставав щитом для кожного з нас. На жаль, після тривалої боротьби за життя в лікарні, він покинув нас...

Сьогодні відбудеться похорон. Ми просимо вас прийти і провести його в останню дорогу, віддати глибоку шану його відвазі та самопожертві.

Вічна пам’ять Герою України. Щирі співчуття рідним», – висловлюють співчуття в ГО «Самооборона» м.Рожище.

«Щирий патріот, вірний син України за першим покликом став на боротьбу з ворогом, разом з побратимами з 14-ої окремої механізованої бригади імені князя Романа Великого пройшов «гарячі» точки на Донецькому напрямку, був неодноразово поранений.

Після важких поранень намагався відновити здоров’я, але життя обірвалося», – пишуть у міськраді.

Інформаційне агентство Волинські Новини висловлює щирі співчуття рідним померлого. Вічна пам’ять і шана!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus