USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.86

Під Смоленськом обвалився міст: заблоковано головний транспортний коридор з Білоруссю

8 Квітня 2024 20:26
У Смоленській області РФ обвалився Панінський міст. Внаслідок обвалу моста постраждало щонайменше троє людей. Вони були в автомобілі та вантажівці, які впали разом із мостом.

Про це повідомляють російські ЗМІ, передає УНІАН.

«Міст проходив над залізничними коліями Москва-Мінськ – головний транспортний коридор між РБ та РФ заблокований», – пише канал NEXTA Live.

За повідомленням російських каналів, внаслідок обвалу моста загинула одна жінка. Решта постраждалих госпіталізували. Кількість постраждалих зросло до шести.

Читати ще: У Росії вигорів ракетний корабель «Сєрпухов». ГУР повідомило деталі

Як пише пропагандистський ТАСС, внаслідок обвалу моста пошкоджено залізничне полотно. Рух потягів зупинено. Про причини інциденту наразі не повідомляють.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus