USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.85 40.20
  • PLN 9.85 10.10

Переваги кросівок зі штучної шкіри. Які моделі ASICS пошито з цього матеріалу*

16 Листопада 2023 14:54
Шкіра завжди асоціюється з якістю та довговічністю. Проте сучасні технології дозволяють виробникам взуття створювати кросівки зі штучної шкіри, які мають чимало переваг та можуть бути вигідними з практичних і екологічних поглядів.

Штучна шкіра, також відома як екошкіра, – це штучний матеріал, призначений для імітації природної шкіри. Її виготовляють шляхом обробки тканини або трикотажу спеціальними покриттями, зазвичай поліуретаном (PU) або вінілом.

Які кросівки бренда ASICS пошито зі штучної шкіри

Бренд ASICS пропонує різні моделі кросівок, й деякі з них виготовлено зі штучної шкіри. Кросівки Асікс https://dykyikram.com/krosivki/asics мають сучасний стильний вигляд, довговічні, міцні, добре витримують різні погодні умови.

ASICS Gel-Lyte III. Ця модель має іконічний дизайн, її можуть виготовляти зі штучної шкіри на верхній частині. Вона комбінує стильний зовнішній вигляд з комфортом і якісною підтримкою суглобів.

ASICS Gel-Lyte V. Ще одна популярна модель від ASICS, яку пошито зі штучної шкіри в верхній частині кросівок.

ASICS Onitsuka Tiger. БрендOnitsuka Tiger є підрозділом ASICS і спеціалізується на створенні стильного взуття. Деякі моделі Onitsuka Tiger виконано зі штучної шкіри, яка точно імітує натуральну.

ASICS SportStyle. У цій лінійці ASICS також є моделі, які виготовлено зі штучної шкіри, поєднаної із текстилем.
Переваги кросівок зі штучної шкіри

Кросівки зі штучної шкіри мають переваги, які є привабливими для багатьох споживачів.

Цінова доступність. Штучна шкіра зазвичай коштує менше, ніж натуральна. Це робить кросівки більш доступними для широкого кола споживачів.

Етичність. Виробництво кросівок зі штучної шкіри більш етичне порівняно з використанням натуральної шкіри, оскільки не передбачає забою тварин.

Водонепроникність. Штучна шкіра не пропускає вологу, що робить кросівки з таким верхом практичними в умовах дощу або снігу.

Зручність догляду. Матеріал невибагливий до догляду порівняно з натуральною шкірою. Зазвичай не потребує спеціальних доглядових засобів.

Легкість. Кросівки зі штучної шкіри легкі, не обтяжують ноги, що особливо важливо під час занять спортом, бігу, тривалого ходіння.

Важливо враховувати, що якість штучної шкіри буває різною, та це може вплинути на тривалість служби взуття. Варто обирати моделі, виготовлені з високоякісної штучної шкіри, наприклад, серед колекцій ASICS. Такі кросівки ASICS доступні за вигідними цінами в інтернет-магазині «Дикий Крам».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
123 Показати IP 17 Листопада 2023 01:24
Хороші кросівки

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus