USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.75 40.10
  • PLN 9.85 10.10

Ще десять ЦНАПів Волині отримали «мобільні цифрові валізи»

2 Травня 2024 18:44
Представники Ратнівської, Камінь-Каширської, Головненської, Локачинської, Олицької, Велицької, Маневицької, Ковельської, Поромівської та Горохівської громад сьогодні отримали «мобільні цифрові валізи».

Це стало можливим завдяки спільній роботі відділу цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації ОДА та проєкту «Посилене партнерство для сталого відновлення», що впроваджується Програмою розвитку ООН в Україні за фінансової підтримки Уряду Швеції.

Прилади призначені для надання адміністративних послуг людям з інвалідністю, старшого віку, тим, хто перебуває на лікуванні, або ж проживає у віддалених населених пунктах громади.

Читати ще: П’ять ЦНАПів Волині отримали робочі станції для оформлення та видачі паспортів

«Таким чином ті жителі області, які не можуть прийти до ЦНАПу, одержать адмінпослуги вдома», – зазначив начальник ОВА Юрій Погуляйко.

У кожній валізі є ноутбук, сканер, принтер, вебкамера, зчитувач безконтактних карток із паспортними даними, мобільний модем та інші необхідні речі для роботи.

«Відтепер мобільні кейси є у 20-ти ЦНАПах області. Тож продовжуємо працювати, аби кожен волинянин мав безбар’єрний доступ до необхідних для нього послуг», – додав очільник області.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus