USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.70 9.90

Рідні полеглого захисника з Волині Віктора Шершня отримали його посмертний «Хрест Героя»

23 Квітня 2024 11:28
У Львові рідним загиблих бійців 24-ї ОМБр імені Короля Данила вручили ордени «Хрест Героя». Серед нагороджених – загиблий Герой Віктор Шершень з Дубища Луцького району.

Про це повідомили в Рожищенській міськраді.

У гарнізонному храмі святих апостолів Петра і Павла вчергове молилися і згадували наших новітніх героїв, які віддали життя за волю України. Таке нагородження відбувається вже втринадцяте, інформують на сторінці 24-ї ОМБр ім. короля Данила.

Зазначимо, «Хрест Героя» – це нагорода, яку започаткували в Королівській бригаді. Її запровадили, щоб вшанувати пам’ять і подвиг усіх загиблих побратимів. Також це нагадування суспільству, що війна триває і наші захисники роблять все, щоб вигнати ворога з української землі.
Нагадаємо, житель Дубища, 25-річний вогнеметник 24-ї механізованої бригади імені Короля Данила Віктор Шершень загинув під час виконання бойового завдання 20 травня 2022 року в районі селища Комишуваха на Луганщині.
За особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі солдата Віктора Шершня нагороджено орденом «За мужність» III ступеня посмертно.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus